ни тоа ни тоа ИМИТАТОР Е затоа и ме нервира глеј го утепаниотАрмин ван Бјурен... трансер или германски технаџија?
Престани и ти и другите веќе со ова..... Само ја факинг упропастувате темата......ни тоа ни тоа ИМИТАТОР Е затоа и ме нервира глеј го утепаниот
е за ова си во право... секако дека Тиесто ми е подобар него Армин ама на продуцентски план со последниов албум е во минусни тоа ни тоа ИМИТАТОР Е затоа и ме нервира глеј го утепаниот
:pusk::pusk::pusk:
Ангелчо... Темата не ја расипуваме... За транс е не е за Армин и неговите срања )Престани и ти и другите веќе со ова..... Само ја факинг упропастувате темата......
In other news, почнав да го разбирам Ableton по цела вечер поминета на него... Вечер не мислам да спијам.....
И бај д веј, A&F the best!
Не wе за Тиесто конкретно. Туку ме нервират такви ... кои си продолжуват со своето. Ако, нека е најдобар, го кажа веќе тоа еднаш, enough веке!Ангелчо... Темата не ја расипуваме... За транс е не е за Армин и неговите срања )
Да не беа Muse, к*р што ќе направеше вакво нешто како и да е топ звучи!нешто ново од Тиесто јак ремиkс секоја чест 1:18