Trance музика

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Денешната ASOT епизода... Лудницааааааа... :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Момци и девојчиња... Давајте предлози за прогресив / аплифтинг траки од 2010 и нешто од крајот на 2009... Ми требат "итно". :p...... So far:

Simon Patterson - Miss You
Luigi Lusini - Who We Are
DJ Eco - And We Flew Away
Corderoy - Kyrie (Club Mix)
Paul Webster feat. Amanda Angelic - Time (Sean Tyas Dub Mix)
Ferry Tayle and Static Blue - Trapeze (Original Mix / Daniel Kandi's Emotional Mix)

Нешто другоооо?

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800
Момци и девојчиња... Давајте предлози за прогресив / аплифтинг траки од 2010 и нешто од крајот на 2009... Ми требат "итно". :p...... So far:

Simon Patterson - Miss You
Luigi Lusini - Who We Are
DJ Eco - And We Flew Away
Corderoy - Kyrie (Club Mix)
Paul Webster feat. Amanda Angelic - Time (Sean Tyas Dub Mix)
Ferry Tayle and Static Blue - Trapeze (Original Mix / Daniel Kandi's Emotional Mix)

Нешто другоооо?
Еве ти од мене нешто...

El Sandro - Style Fusion (Jessus Progresivo Mix)
Liquid Soul - Devotion (Protoculture Rmx)
Trilucid - Departures (Skytech Remix)
Robert Nickson - Maybe Next Time

:vozbud:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
^ Океј фала.

Вака сега... Имам ја за интро Luigi Lusini - Who We Are. После неа ми следуват DJ Eco - And We Flew Away како втора и Mike pres. Plastic Boy - Chocolate Infusion како трета.

По овие следуваат: Corderoy - Kyrie (Club Mix), Simon Patterson - Miss You, Paul Webster feat. Amanda Angelic - Time (Sean Tyas Dub Mix), Evol Waves - Name Is The Answer (Original Mix), Ferry Tayle and Static Blue - Trapeze (Original Mix или Daniel Kandi's Emotional Mix, ќе видам кој од овие два).

Незнам дали да ја ставам и Ronski Speed pres. Sun Decade feat. Emma Hewiit - Lasting Light (Jorn van Deynhoven Remix) - вокал или даб верзијата, сугестииииии?

И ќе ми треба нешто за outro, се мислам за Aly and Fila - Key of Life или Armin Van Buuren - Communication Part 2 ако можам да ја најдам некаде??? Сугестии за овие две или некоја друга???

Ако излезе ова добро, ќе го пратам за ASOT 450... Мислење?

EDIT:

Зборовите не се доволни...

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Пред се цел живот слушам рок и метал.... со трансот се ми е ок ми се допаѓа... ама никако неможам да го поднесам ``пси``... незнам зошто едноставно ме замара... инаку ако е во прашање транс гласам за прогресив...

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Или нешто ваквоооооооооооооооооооооооо...................... Аааааааааааааааааааааааааа............................................. Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа....

(тука веќе се смеам на цел глас и солзи ми течат...... сериоусли)

Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
@Oblivion, ако си за аплифтинг слушни го ова...

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Армин ван Бјурен... трансер или германски технаџија?

S

StormRage

Гостин
да де го растураат од позади а он дига раце вака :eek:jea: и вика ојеааааааа
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
и мајкати така праеше...

Готово веќе со Tiesto :)
Пак е добар, но не како другите.
да али сепак според мене тиесто е подобар од армин... на диџејски план... на продуцентски тиесто се упропасти

Нешто другоооо?

малце постаро ама :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom