Траги по телото

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Aj Zdravo... Pa Kako Da Kazam Sekoj Si Ima Svoj Nacin Na Ostavajan Tragi Taka Baram Mislam Jas...A Oni Koi Ne Osavaat Tragi Na Sprotivniot Pol Seuste Ne Go Goziveale Vistinkion Nacin Na Uzivajne Pri Vodejneto Na Ljubov...Jas Uzivem Vo Toa...Ne Znam Dali Stve Videle Zivotno Toa Go Pravam I Vo Toa Uzivam...Pri Prvata Stredba Dusnuvam Kako Kucinata Za Da Si Ja Prepoznaam Devojkata Pa Potoa Idi Baknezot.... A Modrinkite Na Teloto Tie Se Znaci Na Ljubovta Na Zadovolsvoto...Napred Zivotni Vo Ljubovta....Pozdrav...:cug:

( editirano od The`bItCh: Joveski, pishuvaj so drug font i bez bold. Boldiraj samo koga sakash da naglasish neshto. )

Slivki mmmmmmmm DA DA,samo da ne se gledaat,interesno e cuvstvoto dodeka ti ja pravat slivkata skokotka,letaat peperutki,sakam i da pravam slivki i najcesto si prasuvam pred da ja napravam :)

mnogu retko ostavam tragi i mnogu i nesakam da imam na mene no koga vejke ja pravam i ne bi sakal da bide na vidno mesto

NeMiRnA напиша:
Slivki mmmmmmmm DA DA,samo da ne se gledaat,interesno e cuvstvoto dodeka ti ja pravat slivkata skokotka,letaat peperutki,sakam i da pravam slivki i najcesto si prasuvam pred da ja napravam
најчесто??? :raz: баш ме интересира што се случува кога не прашуваш.:icon_lol:

Иначе јас мразам да ми праат траги по тело макар и да се од кармин и да не се видливи :icon_lol:

Шливките се селски бе...Зошто луѓето да гледат шо си праел со дечкото/девојката ?? То е интимно .. и затоа, ако веќе прајш шливка, прај ја на некое поинтимно и посекси место..:)

JeCILaDy напиша:
Шливките се селски бе...Зошто луѓето да гледат шо си праел со дечкото/девојката ?? То е интимно .. и затоа, ако веќе прајш шливка, прај ја на некое поинтимно и посекси место..:)

Taka e drugarke se slagam so tebe. Koga veke praime slivki treba da se na mesta sto en se gledaat. Na edna moja drugarka i napraija svilka sea brzo i ko retardirana se setashe so flasteri po cel vrat. REZIIIILLLL!

А јас па, иам една другарка, изгорена е шливки да прај, на еден другар од класот, му имаше напраено над 10 шливки, неколку на вратот и останатите на стомакот. Фрик :Р

Bogami drugarka ti e zabegana po malce ...(ili malku povekje). Abe toa e ok ama mnogu me interesita kako reagira deckoto. Se buni ili onaka misli deka e opasen?

Па..шо знам .. штом седи и дозволува да му прај шливки, не се буни. Само еднаш свика, онака гласно, пошто го здоболи , ( изглеа го каснала ) :))

шо шливка да ми направи ааааааааааа тоа не може јете да сум :lud: али тоа не ! Јас глава да неможам да свртам а таа да се прави важна зашо ме гризнала ма дајте би се молам али ако се обиде да ме гризне и шливка да ми направи да знае дека наредната секунда ќе ме види мене на нејзин врат како и правам модрица во форма на дракулски заби :lud::lud::lud:

Ми се свиѓа да ги имам (да не се апла траги) се додека се случајно и ненамерно направени :)

За оставање траги кај партнерот.... устата му знае :pos2: :back: Никогаш не сум оставала намерно, ама се случува шо да правам сакам да апам

Имам таква преосетлива кожа, на која и благ стисок остава траги, па често си се будам со модрици, отечени усни и сл.
Ми се прават подливи и од благо гризање, се исфрлам и од брада од два дена, а не па од нешто поише(не сум створена за садо-мазо:crybaby::icon_lol::icon_lol:).
Трагите ми сметаат само кога се на врат, и остали видливи места. Тоа ми е крајно сељачки кога го гледам и кај друг. Као факинг обележана територија, демек види ме шо праев/ми правеа. Затоа, или ставам пудра, или ролка, или некако прикривам, за да ги поштедам другите од информацијата дека некој ме гризел (а би била среќна кога и другите не би осеќале потреба да го споделат тој факт со околината)

Леле колку мразам шливки тоа е чудно нешто.Барем од оние на врат,на лице и слично.
Мислам прво грдо изгледа и некако ми е глупо.
Плус,и јас сум нешто како ада т.е и јас имам нежна коже,само кога ќе се почешам ми се прави црвено.
ВО секој случај глупи ми се такви “траги“ на видливи места.

Оставам траги:)
И не ми пречи да ми оставаат и мене, се додека не е на место кое што не се покрива никако...:)

На врат јок!
У ствари у принцип не можам да истраам да ми праи некоја шливка оти ме тера на смеа...
А ја да оставам....уфф на цицка......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom