Траги по телото

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Не сакам да ми прават шливки по телото бидејќи се чувствувам глупаво со шливки на мене. А понекогаш во жарот на возбудата ми се има случено да сум им направил шливки на патнерките ама сепак тоа не биле оние кои траат по една недела, туку оние полутрајните за една вечер :pos2:

Ни правам ни ми прават...многу ми е детски тоа :toe: да се фалам дека некој ме јаде секој ден :pos:

samo selacite pravat slivki
tocno . Jas se "raduvav" so slivki koga imav 15 godini . Ona interesno mi bese , a i kurnaz malce koga me zezaja aaa tvojata bitchfriend ti naprajla slivka :) nekoja diva ke da e taa . ama na 15 godini . Ne vi izgleda malku odpojke glupo da se setate so slivki ??? ako vekje sakas da cicas sestro imam eden muskul namenet za cicanje - poveli :wink: hehe

Sakam nezno grizenje po teloto ama ostavanje belezi - NE, odvratno mi toa. Sto korist od toa deka ke imam beleg od nekogo na teloto ili sto ke mu napravam na nekoj beleg. Na slivki i takvi gluposti se gordeat decata od 8odd, a onie povozrasnite ne gledaat nisto interesno vo toa.

Зависи како сум со времето, ако имам време ја тепам дур ја клецкам.

Малку rough play никогаш не е на одмет:icon_lol:
Само вратче да не ми дира! Таму саде нежно:pipi:

Несакам шливки да ми прават тоа ми е најглупаво нешто. Модра да шетам би ми било срам, а не да се фалам.Неправам несакам ни да ми прават :toe:

Сакам да праам,неќам да ми праат..:)
Не за друго интересно ми е да слушам како ми кенчат од шо ги боли на уво:pipi:

Вратот нејзин несакам да го чепкам,
онаму доле посебно задникот ко што си имам “малечка“ рака ептен ми е мерак да шлапкам па дур и трага да остане.

Сакам да ме гребе бар дур влагам во неа и да икрв нека потече.

Само на места каде што не е видливо, онаму каде што се гледа не фала.

Не сакам да ми прават сливки и не правам секогаш треба да имас осет:back:

Шљивки се една од работите шо ми се на листа на најомразени нешта.

уф уф мразам да ми праат на видливи места...а на места кај шо не се гледа ако сака до утре нека прави...а лично јас обожавам да оставам траги на задникот,градите...

ne toa mi izgleda glupavo...

begaj natam be slivki ko mali deca
:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom