Гледате ли велосипедизам, и најголемата трка од овој ранк Tour de France.? Трката ја има секој ден на Еуроспорт..мислам дека оваа година ќе биде доста неизвесно,главен фаворит е минатогодишниот шампион Контадор..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

I te kako gledamo mada ne sum siguren kako momentalno se kotira KONTADOR ili ovie klasicnite brdasi mu davam sansi na KONTADOR mozebi DENIS MENCOV a LENS ARMSTRONG mislam nema sansa .
. Иначе навивам за Енди Шлек - Саксо Банка ,ме имресионира лани кога беше шампион во категорија на младинци ,штета што брат му се повреди на калдрмата пред неколку денови.Иначе ништо од Ленс со двата пада денеска тешко нешто да стори,единствено ако продолжи ради обврска кон спонзорите како што рекоа коментаторите на еуро спорт(за кои имам само пофални зборови,трката трае повеќе од 5 саати а тие секогаш имаат што да кажат).
I te kako gledamo mada ne sum siguren kako momentalno se kotira KONTADOR ili ovie klasicnite brdasi mu davam sansi na KONTADOR mozebi DENIS MENCOV a LENS ARMSTRONG mislam nema sansa .
Енди во жолта маичка:pehar:
Контадор правеше тактики али Шлек не греши по 2 пат
.