Kaiser
Hidden Fortress
- Член од
- 6 мај 2011
- Мислења
- 3.202
- Поени од реакции
- 2.443
Па кажи јавно, не е тајна некоја, сигурно сакаат и други да знаатИспратена порака.
Па кажи јавно, не е тајна некоја, сигурно сакаат и други да знаатИспратена порака.
Не е некоја тајна, ама ако сакате еве ќе ги објавам сите канали, па за да не ви праќам на сите поединечно порака. И ти да не се заинтересира?Па кажи јавно, не е тајна некоја, сигурно сакаат и други да знаат
Како не ти ја отвара, еве сега јас ја отворив. A каков ресивер ќе зимаш, обичен СД?Пошо не ми ја отвара ТоталТв страната, па ќе прашам тука. Колку чини приклучок, и месечно каде може да ги имам сите Канали, со се спорт Клуб каналите и филмскиве како и да се викаат. HBO...?
Мене ова ме интересираше, не каналите :Не е некоја тајна, ама ако сакате еве ќе ги објавам сите канали, па за да не ви праќам на сите поединечно порака. И ти да не се заинтересира? .
За тоа реков да го кажеш јавно а не по пп зашто секако треба да се знае .И само ако може да ми кажеш тука или во инбокс ако имаш искуство со Тотал ТВ, дали е добро и дали има често прекини?
Глупав и некултурен можеш да си само ти со ваков одговор.Па не биди глупав, сигуно дека нема прекини. Прекини може да има само кога врне дожд, ама тоа е нормално во сателитската телевизија.
Не се понашај ко идиот, имаше нормално прашање од двајца и можеше нормално да одговориш без да се правиш многу паметен.Не ми кажувај ти мене каков сум, ти кажав така зошто доколку антената е наместена како што треба нема да има никакви проблеми. Имај малце логика, не те навредив јас.
Ау бе другар, ова што си го поставил "И само ако може да ми кажеш тука или во инбокс ако имаш искуство со Тотал ТВ, дали е добро и дали има често прекини?" е само цитат? Јас мислев дека ти си го поставил глупото прашање. Се збунив, извини, ти само си ми рекол да кажам јавно, сори уште еднаш. И како за твоја информација, воопшто не се превам паметен.Не се понашај ко идиот, имаше нормално прашање од двајца и можеше нормално да одговориш без да се правиш мнпгу паметен.
Гром го удрил може или некој електролит е откачен.Јави се во контакт центарот на 02/30-63-000 или кај дилерот и ќе ти го поправат/заменат.Момци , ај ако може помош.
Имам проблем со ресиверот , не реагира на ништо , on/off не реагира , целиот е наелектризиран ( кога го допрам ме пецка струја ). Вчера имаше огромно невреме тука во Малта, но не го исклучив кабелот од струјата. Може некој совет или прегорел ресиверот ?
Fuck :SГром го удрил може или некој електролит е откачен.Јави се во контакт центарот на 02/30-63-000 или кај дилерот и ќе ти го поправат/заменат.
Тотал тв веке ги има на сателитска овие канали и се во понуда во Тотал тв пакетот така да ич не им е тешко да го пуштат за Македонските гледачи, е сеа ако им истекува 3год од договорот за ПЛ и успеа да им ги земе сеа пример Арена спорт, пошто Арена имасе права за Примиера ама сеа ги даваат на СК каналите, ке видиме што ке се случи дали ке ги откупат пак или некој друг.Moже некој да ми одговори зошто на другиве оператори им треба вечност да стават некоја тв каде се дава спорт (а претходно го немало како на пример СК Прајм со ЛА Лига), дали овие од Тотал ТВ имаат некои врски или нешто сл.
Не шала на страна ме интересира како иде таа работи, дали пак можда на црно ги даваат или пак Тотал ТВ се многу финансиски моќни па брзо се договараат незнам што е работата.
За мене тоа е најважно во изборот за еден оператор, зошто еве сега ПЛ даваат на СК, ама оваа година им истекува 3 год. договор, па можеби наредна год. ќе даваат на некоја друга ТВ, и додека се прилагодат операториве помина многу време (како со Близо чекавме со години да стават СК), а како што сум забележал со Тотал ТВ тоа оди побрзо па ме интересира зошто е тоа така, или пак сум се излажал можеби и тие се спори во тој поглед???
Другар, на нашиве оператори не им се дава пари за да ги откупат каналите и затоа само викаат "се водат преговори за овој канал".Moже некој да ми одговори зошто на другиве оператори им треба вечност да стават некоја тв каде се дава спорт (а претходно го немало како на пример СК Прајм со ЛА Лига), дали овие од Тотал ТВ имаат некои врски или нешто сл.
Не шала на страна ме интересира како иде таа работи, дали пак можда на црно ги даваат или пак Тотал ТВ се многу финансиски моќни па брзо се договараат незнам што е работата.
За мене тоа е најважно во изборот за еден оператор, зошто еве сега ПЛ даваат на СК, ама оваа година им истекува 3 год. договор, па можеби наредна год. ќе даваат на некоја друга ТВ, и додека се прилагодат операториве помина многу време (како со Близо чекавме со години да стават СК), а како што сум забележал со Тотал ТВ тоа оди побрзо па ме интересира зошто е тоа така, или пак сум се излажал можеби и тие се спори во тој поглед???