- Член од
- 30 април 2013
- Мислења
- 267
- Поени од реакции
- 79
Си чул за ова - https://www.hidemyass.com/
Пробај и спуштај.Ќе те фанат,на свети никогаш.
Пробај и спуштај.Ќе те фанат,на свети никогаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веројатно ја имаат твојата mac адреса, времето на симнување и твојата локација.Знам за тоа. Но, ете на пример друг компјутер можел да се уклучи на таа ИП адреса. Хипотетички да речиме. Тие имаат податоци за мојот компјутер. Како ги добија и какви податоци се тие, само тоа не ми е јасно.
Ум за друг пат вика баба ми.)
Здраво, да не отварам посебна тема ќе пишам овде
ме занима дали некој од вас има проблем со рутракер?
Јас не можам да симнам ништо последниов период и тоа зборам за најнови торенти, пуни сидери курови палови...едноставно глави на конектинг и не мрда торентот, њтф?
![]()
Windows 7 има... Бај д веј и кај мене се е OK со тракерот.еве сеа пуштив нов торент, пун сидери си тера, све океј.
Прегледај го приврзокот 112258
п.с. инсталирај си некој нов виндоус бе![]()
Имам читано на форуми дека не можат со сила да ти ги земат тие пари, така да не мора да им плаќаш. Но друг пат не симнувај од јавни тракери и ќе немаш гајле.Момци и девојки, пример спуштав торент во Германија и моментално каде што бев сместен им стигна писмо дека сум корител торент и дека треба да платам некоја сума (пример 100 евра). Можно е да не се плати некако или... ? Пример имам рок од 60 дена.
Искуство некое
Се е во ред, пробај со реинстал на клиентот или случајно да не ти блокира некоја апликација/рутер.Здраво, да не отварам посебна тема ќе пишам овде
ме занима дали некој од вас има проблем со рутракер?
Јас не можам да симнам ништо последниов период и тоа зборам за најнови торенти, пуни сидери курови палови...едноставно глави на конектинг и не мрда торентот, њтф?
![]()
Некој друг го има ли истиов проблем? Знам имаше официјална тема за замунда али не можам да ја најдам.
Прегледај го приврзокот 112455