Torchlight II

• Креатор на темата Креатор на темата statusQuO
  • Време на започнување Време на започнување
Корун брз си бил. Еве го поголемо!

Први впечатоци: Torchlight II

Не се баш позитивни впечатоци, но неможе се да се сака. Не се обидувам да скршам ничиј филм.
Прочитајте, видете друг поглед, можеби ќе научите нешто и тоа.
Ja уше не сфатив шо е добра игра според тебе.
Моеш да ми наброиш неколку наслови колку да направам некоја моја ретроспектива?

ајде кажувајте како што Tunngle Hamachi , колку души ќе играме кој сака со нови карактери да игра на ветеран кој сака со истите да игра да се договориме.
--- надополнето: 25 септември 2012 во 00:16 ---
Абе, ке играме или не?

wot
ајде кажувајте како што Tunngle или Hamachi , колку души ќе играме кој сака со нови карактери да игра на ветеран кој сака со истите да игра да се договориме.

ајде кажувајте како што Tunngle Hamachi , колку души ќе играме кој сака со нови карактери да игра на ветеран кој сака со истите да игра да се договориме.
--- надополнето: 25 септември 2012 во 00:16 ---

ајде кажувајте како што Tunngle или Hamachi , колку души ќе играме кој сака со нови карактери да игра на ветеран кој сака со истите да игра да се договориме.
нови -ветеран- тунгл

сега доаѓаме
Јас сам закачен на Borderlands 2 [MKD]. Користам tunngle. Ник, Луки Џуниор. Да си креирам карактер, Играме ветеран или 1337?
@statusQuO
@Dark King
@Овердрајв
@THE_DON
@Mac))
Сега доаѓаме.
--- надополнето: 25 септември 2012 во 00:21 ---
сега доаѓаме
Сега доаѓаме.
Јас сам закачен на Borderlands 2 [MKD]. Користам tunngle. Ник, Луки Џуниор. Да си креирам карактер, Играме ветеран или 1337?
@statusQuO
@Dark King
@Овердрајв
@THE_DON
@Mac))
Влезен сум внатре но никого не гледам само јас сум во собата.

Мене не ме планирате... ГАДОВИ хехехе се шалам к'цкајте си јас утре ќе ви се приклучам денес нема место

И Јас само се гледам...
GaDzz3, макс 6 човека може, барем така пише коа се креира игра... А да напрааме еден скајп група да може да се опрааме како човеци, оти тука бавно оде.

Мене не ме планирате... ГАДОВИ хехехе се шалам к'цкајте си јас утре ќе ви се приклучам денес нема место

Прво да видиме како што дали ќе работи како што треба со tunngle па потоа ќе провериме со Hamachi ако нешто не бидува можеби само тие што ќе се гледаат во собата ќе можат да играат.

Ајде што направивте јас и Luki Junior чекаме во Tunngle собата Borderlands 2 [MKD].
Нишо. Преместуваме за утре изглеа. Вот го нема. Овер не рече дека ќе игра. Дарк кинг не може, итн итн итн.

Добро знае дечкото што е поентата на Hack and slash, само има комплетно 16та гледна точка, што нема логика со ваквите игри (според мене)

Deckoto ima kompleksi...i mu trebaat narkotici za da se opusti....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom