сите се вадите на таа фораНезнам, не е моја сликата, на фејбук ја имаше...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сите се вадите на таа фораНезнам, не е моја сликата, на фејбук ја имаше...

Што се фаќаш за глупости и ти, што има врска дали е со мобилен или со принт скрин? Знам јас да вадам скриншот, не се секирај..сите се вадите на таа фора![]()

Ај докажи ниШто се фаќаш за глупости и ти, што има врска дали е со мобилен или со принт скрин? Знам јас да вадам скриншот, не се секирај..![]()

ЈБГ ситничар сумШто се фаќаш за глупости и ти, што има врска дали е со мобилен или со принт скрин? Знам јас да вадам скриншот, не се секирај..![]()
 па шо тоаш ми сликаш со мобилен ко знаеш еееееееееееееееееее де 
Шпански песни слушаш?

Добро.....прва работа, мајтап беше

Докажа седи сегаЈБГ ситничар сумпа шо тоаш ми сликаш со мобилен ко знаеш еееееееееееееееееее де
![]()
Да, што се зачуди толку? Шпанскиот го знам подобро и од англискиот и горда сум на тоа! Не постои само англиски бе еј...Шпански песни слушаш?![]()

Добро.....прва работа, мајтап беше
Втора работа, дали мораше баш мојот коментар ???
--- надополнето: 10 декември 2012 во 23:44 ---
Докажа седи сега

Добра забелешка. Не видов јас. Ипак боље шпански него бугарски. Море шпанските супер сеШпански песни слушаш?![]()
мулто белисимо донатела , ја мислев твојов пост че влезеше у дубл топ 100 ретардос

На времето гледала КасандраДобра забелешка. Не видов јас. Ипак боље шпански него бугарски. Море шпанските супер се
И дај да престаниме со офтопик да не бидиме недела дена само посматрачи овде

Ако ако......продолжете вие офтопик. Колку е казната???мулто белисимо донатела , ја мислев твојов пост че влезеше у дубл топ 100 ретардос
друг пат користи принт немој сз мобилан да ми усликаваш
--- надополнето: 10 декември 2012 во 23:48 ---
На времето гледала Касандра![]()
 10 години тешка принудна работа на голи отокАко ако......продолжете вие офтопик. Колку е казната???![]()
![]()

10 години тешка принудна работа на голи оток
се за татковината со лубоФ![]()
 I'm out