сите се вадите на таа фораНезнам, не е моја сликата, на фејбук ја имаше...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сите се вадите на таа фораНезнам, не е моја сликата, на фејбук ја имаше...
Што се фаќаш за глупости и ти, што има врска дали е со мобилен или со принт скрин? Знам јас да вадам скриншот, не се секирај..сите се вадите на таа фора![]()
Ај докажи ниШто се фаќаш за глупости и ти, што има врска дали е со мобилен или со принт скрин? Знам јас да вадам скриншот, не се секирај..![]()
ЈБГ ситничар сумШто се фаќаш за глупости и ти, што има врска дали е со мобилен или со принт скрин? Знам јас да вадам скриншот, не се секирај..![]()
Шпански песни слушаш?
Добро.....прва работа, мајтап беше
Докажа седи сегаЈБГ ситничар сумпа шо тоаш ми сликаш со мобилен ко знаеш еееееееееееееееееее де
![]()
Да, што се зачуди толку? Шпанскиот го знам подобро и од англискиот и горда сум на тоа! Не постои само англиски бе еј...Шпански песни слушаш?![]()
Добро.....прва работа, мајтап беше
Втора работа, дали мораше баш мојот коментар ???
--- надополнето: 10 декември 2012 во 23:44 ---
Докажа седи сега
Добра забелешка. Не видов јас. Ипак боље шпански него бугарски. Море шпанските супер сеШпански песни слушаш?![]()
мулто белисимо донатела , ја мислев твојов пост че влезеше у дубл топ 100 ретардос
На времето гледала КасандраДобра забелешка. Не видов јас. Ипак боље шпански него бугарски. Море шпанските супер се
И дај да престаниме со офтопик да не бидиме недела дена само посматрачи овде
Ако ако......продолжете вие офтопик. Колку е казната???мулто белисимо донатела , ја мислев твојов пост че влезеше у дубл топ 100 ретардос
друг пат користи принт немој сз мобилан да ми усликаваш
--- надополнето: 10 декември 2012 во 23:48 ---
На времето гледала Касандра![]()
10 години тешка принудна работа на голи отокАко ако......продолжете вие офтопик. Колку е казната???![]()
![]()
10 години тешка принудна работа на голи оток
се за татковината со лубоФ![]()