LordCalipso
Староседелец
- Член од
- 10 септември 2008
- Мислења
- 86
- Поени од реакции
- 54
A kade e ogledaloto ? hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дај линк од девојчето да го најдеме огледалотоA kade e ogledaloto ? hahah Прегледај го приврзокот 54215
Башка и не е ретуширање туку такви се овие бронзени во фацата, не знам шо им е филмот, булгариан стајл, една лопата пудра на фаца или не знам шо ама битно лопатата е зафатена не можиш снегот да го изринишХу д фак ар деј?
И мене ми се случува да „умирам од глад“, ама не сум мртов. Get it?Најјакото е:
Умираш од глад - Мртов си![]()
Ги познаваш авторите на писмената ?^ Fake and gay.
Пробај и ти па кажи ни^ Fake and gay.
Првото е прејако вистина. И возможно е. Ама второто??? 5ка?? Не бе брат нашиве наставници/професори за ова бандерон ставаатГи познаваш авторите на писмената ?
Simpsons already did it
Најубаво ти е унлајк да му напрајш на ова Семе Синапово оти сето е вакви прости работи на кои му нема крај. Многу е глупаво кога ќе прочитам ако веруваш во Бог стегни лике
Прегледај го приврзокот 54172
Бог не следи што прикачуваме и ќе не казни .. само не сме сеуште свесни за то ние.![]()
Од кога логиката е наука?Најјакото е:
А и ова![]()
Најјакото е:
Да го прашаше ова пред недела дена кога ќе ти ја треснав од глава книгата, од која учев 30 страни whole fucking day ќе видеше од кога логиката е наука.Од кога логиката е наука?