TOP 10 MMORPGs, RPGs и слично...

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.789
Да ми препорачате некоја игра слична на Perfect World... Планирам да играм нешто такво летово.
И дај кажете нешто околу Dragon Ball, ја препорачувате ли, добра е?

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Да ми препорачате некоја игра слична на Perfect World... Планирам да играм нешто такво летово.
Па ја еве ја глеам новата од Perfect World што се вика Forsaken World изглеа ке ја симнам вечер па ке ти кажам дали е добра...али досеа шо сум глеал викаат дека е многу добра

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Мислам дека ја нема на англиски на корејски,кинески со ти знам јазик е.има еден english patch ама не е се преведено поголемиот дел не е.иначе ја неам играно неам конфигурации
ако сакас dbz игри евети мод од кантер.супер е,едино со не е ммо можеш онлајн да ја играш на сервер ама не е то то како mmorpg xd
http://www.esforces.com/

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еј некој нешто фазла да ми кажи за Aika Online играта? И дали ја игра некој?

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Еј некој нешто фазла да ми кажи за Aika Online играта? И дали ја игра некој?
Хммм , досега што гледав изгледа добро ...гледам дека и дечкиве од гејминг алијансава во која сум ја играле и тоа доста ....така да чим овие ја играле мислам дека нема да зажалиш ако ја пробаш...ако е стварно добра пиши ми да почнам да ја играм и ја ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Хммм , досега што гледав изгледа добро ...гледам дека и дечкиве од гејминг алијансава во која сум ја играле и тоа доста ....така да чим овие ја играле мислам дека нема да зажалиш ако ја пробаш...ако е стварно добра пиши ми да почнам да ја играм и ја ;)
Сега засега серверов не работи така да утре со другариве ќе јаиграме па ќе ти кажам , пс дај некоја ти така поинтересна онлајн игра ама за КАНТА компјутер ;)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Сега засега серверов не работи така да утре со другариве ќе јаиграме па ќе ти кажам , пс дај некоја ти така поинтересна онлајн игра ама за КАНТА компјутер ;)
Дај ми pc specs и ќе ти кажам некои
2 недели чекам една mmorpg почнува сега на 12 Август и планирам да ја играм со 3-4ца другари :D

http://troy.alt1games.com/ еве ја.
Оваа некако не ми фати око

8A

2 + 2 = 5
Член од
15 јануари 2009
Мислења
78
Поени од реакции
11
Ви ја препорачувам Allods Online. Една од најдобрите free mmorpg моментално.

Kajgana Shop

На врв Bottom