Па ја еве ја глеам новата од Perfect World што се вика Forsaken World изглеа ке ја симнам вечер па ке ти кажам дали е добра...али досеа шо сум глеал викаат дека е многу добраДа ми препорачате некоја игра слична на Perfect World... Планирам да играм нешто такво летово.
И дај кажете нешто околу Dragon Ball, ја препорачувате ли, добра е?
Мислам дека ја нема на англиски на корејски,кинески со ти знам јазик е.има еден english patch ама не е се преведено поголемиот дел не е.иначе ја неам играно неам конфигурацииДа ми препорачате некоја игра слична на Perfect World... Планирам да играм нешто такво летово.
И дај кажете нешто околу Dragon Ball, ја препорачувате ли, добра е?
Хммм , досега што гледав изгледа добро ...гледам дека и дечкиве од гејминг алијансава во која сум ја играле и тоа доста ....така да чим овие ја играле мислам дека нема да зажалиш ако ја пробаш...ако е стварно добра пиши ми да почнам да ја играм и јаЕј некој нешто фазла да ми кажи за Aika Online играта? И дали ја игра некој?
Сега засега серверов не работи така да утре со другариве ќе јаиграме па ќе ти кажам , пс дај некоја ти така поинтересна онлајн игра ама за КАНТА компјутерХммм , досега што гледав изгледа добро ...гледам дека и дечкиве од гејминг алијансава во која сум ја играле и тоа доста ....така да чим овие ја играле мислам дека нема да зажалиш ако ја пробаш...ако е стварно добра пиши ми да почнам да ја играм и ја![]()
Ова е мод на Half-Life ... глупости.Ова шо игра е?
Дај ми pc specs и ќе ти кажам некоиСега засега серверов не работи така да утре со другариве ќе јаиграме па ќе ти кажам , пс дај некоја ти така поинтересна онлајн игра ама за КАНТА компјутер![]()
Оваа некако не ми фати око2 недели чекам една mmorpg почнува сега на 12 Август и планирам да ја играм со 3-4ца другари
http://troy.alt1games.com/ еве ја.
Тројанци против ГрциДај ми pc specs и ќе ти кажам некои
Оваа некако не ми фати око
Intel [R] Celeron CPU 430 1,80 GHz 1GBДај ми pc specs и ќе ти кажам некои
Оваа некако не ми фати око
Пробај ги Shaiya , Talisman Online , Conquer , Cabal.Intel [R] Celeron CPU 430 1,80 GHz 1GB
Integrirana grafichka
Не ми се свиѓа уопште мене ...ми личи на клон на WoW ... a WoW е срање atm така да види ти сеаВи ја препорачувам Allods Online. Една од најдобрите free mmorpg моментално.