Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ја еве ја глеам новата од Perfect World што се вика Forsaken World изглеа ке ја симнам вечер па ке ти кажам дали е добра...али досеа шо сум глеал викаат дека е многу добраДа ми препорачате некоја игра слична на Perfect World... Планирам да играм нешто такво летово.
И дај кажете нешто околу Dragon Ball, ја препорачувате ли, добра е?
Мислам дека ја нема на англиски на корејски,кинески со ти знам јазик е.има еден english patch ама не е се преведено поголемиот дел не е.иначе ја неам играно неам конфигурацииДа ми препорачате некоја игра слична на Perfect World... Планирам да играм нешто такво летово.
И дај кажете нешто околу Dragon Ball, ја препорачувате ли, добра е?
Хммм , досега што гледав изгледа добро ...гледам дека и дечкиве од гејминг алијансава во која сум ја играле и тоа доста ....така да чим овие ја играле мислам дека нема да зажалиш ако ја пробаш...ако е стварно добра пиши ми да почнам да ја играм и јаЕј некој нешто фазла да ми кажи за Aika Online играта? И дали ја игра некој?
Сега засега серверов не работи така да утре со другариве ќе јаиграме па ќе ти кажам , пс дај некоја ти така поинтересна онлајн игра ама за КАНТА компјутерХммм , досега што гледав изгледа добро ...гледам дека и дечкиве од гејминг алијансава во која сум ја играле и тоа доста ....така да чим овие ја играле мислам дека нема да зажалиш ако ја пробаш...ако е стварно добра пиши ми да почнам да ја играм и ја![]()
Ова е мод на Half-Life ... глупости.Ова шо игра е?
Дај ми pc specs и ќе ти кажам некоиСега засега серверов не работи така да утре со другариве ќе јаиграме па ќе ти кажам , пс дај некоја ти така поинтересна онлајн игра ама за КАНТА компјутер![]()
Оваа некако не ми фати око2 недели чекам една mmorpg почнува сега на 12 Август и планирам да ја играм со 3-4ца другари
http://troy.alt1games.com/ еве ја.
Тројанци против ГрциДај ми pc specs и ќе ти кажам некои
Оваа некако не ми фати око
Intel [R] Celeron CPU 430 1,80 GHz 1GBДај ми pc specs и ќе ти кажам некои
Оваа некако не ми фати око
Пробај ги Shaiya , Talisman Online , Conquer , Cabal.Intel [R] Celeron CPU 430 1,80 GHz 1GB
Integrirana grafichka
Не ми се свиѓа уопште мене ...ми личи на клон на WoW ... a WoW е срање atm така да види ти сеаВи ја препорачувам Allods Online. Една од најдобрите free mmorpg моментално.