TOP 10 MMORPGs, RPGs и слично...

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Јако звучи MMORPG базирана на Nightwinter.
Ако е free дефинитивно ке ја пробам :)

Ja igrav BETA-ta pred dva vikendi...ili koga i da beshe pred nekoja nedel. Mojot generalen pogled kon igrata e deka e OK, generalno ne e losha igra imajki vo predvid deka e pravena po D&D 4e, iako imam nekolku zabeleshki koi ochekuvam deka ke gi sredat koga igrata ke bide gotova.

Gameplay-ot e kako onoj na TERA, taka da koj ja ima taa igrano veke znae za shto stanuva sbor vo Neveriwnter, shto se odnesuva do grafika, soldino zadovolitelno, ne e nekoj eye candy ama ok si e. Sistemot na klasi i rasi nema da go komentiram, D&D4e e i toa e flaw no ne na dizajnerite, ednostavno odbrale pogreshna edicija od D&D.

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Не ми е jасно како во тема за наjдобри RPG игри, не се спомнати игрите од невероjатниот сериjал Final Fantasy, кои изобилуваат со одличен геjмплеj, музика, ликови, графика... :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Оти нетов ми е тиња и ептен споро ми се отвораат страните, не можам да видам дали е спомната наназад Fable-The lost chapters.
Кога ја играв играта памтам дека ми се случило за прв пат во животот да ме заболи .... за тест по математика и да си продолжам со огромна возбуда да играм до отпревртување на играта.
http://www.ign.com/games/fable-the-lost-chapters/pc-734992

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Не ми е jасно како во тема за наjдобри RPG игри, не се спомнати игрите од невероjатниот сериjал Final Fantasy, кои изобилуваат со одличен геjмплеj, музика, ликови, графика... :)
Ja gi iam igrano samo 1,2, 8 i 9 na PS1.

Kajgana Shop

На врв Bottom