Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Разер никогаш не направиле квалитет за сериозно да се доближат до логитек мада се добри.Сепак подобар маус од Г5 нема кратко и јасно
мада и другите од Г серијата се добри.Оваа листа би ја нарекол во
најмала рака врска немање :pos2: дизајн> квалитет? не би рекол!
2. Razer Deathadder
1800dpi инфраред сензор | 5 програмабилни копчиња | 5 копчиња за профили | Нагодување на осетливост | Десно-раки
Полека се доближуваме до врвот. На едно скалило до врвот доаѓаме до добро познатиот Razer Deathadder. Слично на MX518, овој маус претставува универзален производ за сите типови на играчи. Победувајќи ја конкуренцијата овој маус располага со одличен 1800dpi инфраред сензор, 5 програмабилни копчиња и екстремно ергономичен облик. Закривениот заден дел на маусот го прави поудобен од конкуренцијата. ОДЛИЧЕН ДИЗАЈН.
Направив исправка на листата по мое лично барање и по постот на Аце_елемент. Инаку MX Revolution е за нигде, не лежи добро у рака и рикнува за 3-4 месеци.
Ајде бе ќе се заебаваме сега, Интели на прво место.
Сум имал, сум користел - дури и мх510ката е 15 пати поквалитетна.
За каков топ збориме овде - топ за МК пазар?
Топ за луѓето без пари?
Направив исправка на листата по мое лично барање и по постот на Аце_елемент. Инаку MX Revolution е за нигде, не лежи добро у рака и рикнува за 3-4 месеци.
Шо викате за овај? Добар е за игри?
Некако овај ми е најубав, а и мислам би требало да ми лежит за на рака...
Едит: И колку пари е (од прилика де)?