Да не го мењаат името на емисијата во Попушено?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да жалам шо не ја гледав епизодава ?
@ElNinho нека направи еден од неговите front page covers со Каролина под итно![]()
Многу лоша смисла за хумор има Каролинчево, се надевам дека во иднина нема да биде гостин на Опуштено или слична емисија.
Koj ja hejta be aman da mu ebam majkata, citajte ubavo. Najkvaliteten makedonski zenski vokal so Kaliopi, nijansi delat. Ama deka e prosta, nema nikakva harizma i ne znae da se ponasa vo javnost toa e fakt.
Da vi se crta treba![]()
Koj ja hejta be aman da mu ebam majkata, citajte ubavo. Najkvaliteten makedonski zenski vokal so Kaliopi, nijansi delat. Ama deka e prosta, nema nikakva harizma i ne znae da se ponasa vo javnost toa e fakt.
Da vi se crta treba![]()
pa koj imal nekakva sorabotka so nea, ke ti go kazuva istovoПо што заклучи дека е проста? Секогаш е културна, зборува исклучително литературно, смирена е и има невидена контрола врз себе.
Прв пат слушам за Каролина дека е проста. И ладна и повлечена и се сум чула, ама проста дека е прв пат слушам...
Ако можеш наацртај ни!!И пак ќе кажам не ја знаете лично
pa koj imal nekakva sorabotka so nea, ke ti go kazuva istovoza toa da ima dobar PR tim, gledame i na forumov. Za toa e pametna mnogu.
Ако познатите личности треба да ги знаеме лично за да оформиме мислење за нив, тогаш не ни треба да се појавуваат во медиуми.
Извини ама стварно смешен став, за кој стварно немам што да искоментирам на сериозен начин. Си ја браниш другарката од коментари на луѓето кои ја гледаат на медиум, каде што треба да се покаже каква е, а не пред луѓе приватно.