Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
Од кабинетот на премиерот е избрана тетка Каролина да биде со-учесник во ова едночасовно убиство од досада....
„Ве поканивме и дојдовте“ :facepalm: .....Шанац, каков ass-kisser си тииииии....џабе ти се после и п***и, к*****и и тоа кљафтањето пред мали дечиња после оваа епизода....

Абе дај нека му забранат на човекот да гостува во ток шоуа, кога ќе се сетам на Пулс со Ана Јовковска Грујо кога беше гостин па тоа беше жалосно да се гледа, таму треба да си на исто или барем повисоко интелектуално ниво со Ана а одговорите негови беа петтоодделенски.

Макрадули може е попаметен него треба да го викаат:pos:,ама емисијава што е тиња тиња е.

Каролина е шармантна и забавна, тоа што не глуми глупи Август не значи дека не е забавна. Поповлечена е и посрамежлива како тип (барем мој впечаток), тоа не ја прави ладна. И тоа зошто не е мажена или колку дечковци имала не е ваша работа, туку нејзина.

@ElNinho нека направи еден од неговите front page covers со Каролина под итно :D

Не глеав бе да му ебам матер. Заборавив дека е вечерва ова. Кур шо ќе зеам сеа субвенции за прасињата... :place:

Многу лоша смисла за хумор има Каролинчево, се надевам дека во иднина нема да биде гостин на Опуштено или слична емисија.

Зошто ја хејтате Каролина???Прво запознајте ја лично па зборите !!!

Koj ja hejta be aman da mu ebam majkata, citajte ubavo. Najkvaliteten makedonski zenski vokal so Kaliopi, nijansi delat. Ama deka e prosta, nema nikakva harizma i ne znae da se ponasa vo javnost toa e fakt.

Da vi se crta treba :tapp:

Koj ja hejta be aman da mu ebam majkata, citajte ubavo. Najkvaliteten makedonski zenski vokal so Kaliopi, nijansi delat. Ama deka e prosta, nema nikakva harizma i ne znae da se ponasa vo javnost toa e fakt.

Ако можеш наацртај ни!!И пак ќе кажам не ја знаете лично

По што заклучи дека е проста? Секогаш е културна, зборува исклучително литературно, смирена е и има невидена контрола врз себе.
Прв пат слушам за Каролина дека е проста. И ладна и повлечена и се сум чула, ама проста дека е прв пат слушам...

По што заклучи дека е проста? Секогаш е културна, зборува исклучително литературно, смирена е и има невидена контрола врз себе.
Прв пат слушам за Каролина дека е проста. И ладна и повлечена и се сум чула, ама проста дека е прв пат слушам...
pa koj imal nekakva sorabotka so nea, ke ti go kazuva istovo ;) za toa da ima dobar PR tim, gledame i na forumov. Za toa e pametna mnogu.

Ако можеш наацртај ни!!И пак ќе кажам не ја знаете лично

Ако познатите личности треба да ги знаеме лично за да оформиме мислење за нив, тогаш не ни треба да се појавуваат во медиуми.
Извини ама стварно смешен став, за кој стварно немам што да искоментирам на сериозен начин. Си ја браниш другарката од коментари на луѓето кои ја гледаат на медиум, каде што треба да се покаже каква е, а не пред луѓе приватно.

pa koj imal nekakva sorabotka so nea, ke ti go kazuva istovo ;) za toa da ima dobar PR tim, gledame i na forumov. Za toa e pametna mnogu.

Е и ова прв пат слушам. До сега само позитивни коментари сум слушала за неа од луѓе кои имале некаква соработка со неа.;)
--- надополнето: 3 јануари 2014 во 01:07 ---
Ако познатите личности треба да ги знаеме лично за да оформиме мислење за нив, тогаш не ни треба да се појавуваат во медиуми.
Извини ама стварно смешен став, за кој стварно немам што да искоментирам на сериозен начин. Си ја браниш другарката од коментари на луѓето кои ја гледаат на медиум, каде што треба да се покаже каква е, а не пред луѓе приватно.

А како до сега јавност се покажала како проста?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom