Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
Glasovni mislev, vo klasi. Ne mozes da kazes deka Karolina nema dobar glas. Sea sto e glupa i ne znae da go iskoristi toa, glupa e. Kaliopi ja nadminuva vo fan baza.
Како можеш да речиш дека е глупа!?!?Ме нервира што хејтате и што не цените што имате!!!

Da bese pametna nemase za 22 godini ili kolku ima kariera pejacka da ne mrdne od Makedonija.

Не е баш дека не мрднала од Македонија, сега учествуваше на Божиќен концерт во Хрватска, има настапи и во Србија и Бугарија. Не е дека не мрднала од тука.

@ElNinho нека направи еден од неговите front page covers со Каролина под итно :D

Најдобра си Каролина, затоа Премиерот, жолтиот печат и македонската јавност те почитуваат толку. Умерена, јасна, нескандалозна и што е најважно со најпрофесионален тим зад себе.

CBB9697B2DC46B4E81A0A785165F5D72.jpg

:нинџ:

Не е баш дека не мрднала од Македонија, сега учествуваше на Божиќен концерт во Хрватска, има настапи и во Србија и Бугарија. Не е дека не мрднала од тука.

Pa ako e taka i Joce Panov ima nastapi nadvor od Makedonija.Poentata ne mi e tezga kade fatila tuku dali se ima pojaveno na nekoja TV,dali imala nekoj koncert vo taa smisla,a ne dali peela na nekoj selski panagjur.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom