Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ми се кењат многу досадна емисија, Каролинчево и то ко затупено некако ми е, ама пак убо пицнато е море да ја извеслам од позади :D

Легендата вели дека немате попаметна работа отколку да гледате телевизија и истовремено да хејтате. Мислам дека за вакви негативни мисли зборуваше Каролина.

Од емисијава сфатив зошто Каролина сеуште не е омажена.

Легендата вели дека немате попаметна работа отколку да гледате телевизија и истовремено да хејтате. Мислам дека за вакви негативни мисли зборуваше Каролина.
Не хејтаме,лошо си не разбрала,вистината ја кажуваме.Инаку не им требала емисијава со премиерот,многу досадна е,страв им е да го зафркаваат.Претераа со емисииве на МТВ со него,секоја емисија е со него,уште на МЕТЕО гостин да биде.

Најдобра си Каролина, затоа Премиерот, жолтиот печат и македонската јавност те почитуваат толку. Умерена, јасна, нескандалозна и што е најважно со најпрофесионален тим зад себе.

Сам себе си го фалел.

Не хејтаме,лошо си не разбрала,вистината ја кажуваме.Инаку не им требала емисијава со премиерот,многу досадна е,страв им е да го зафркаваат.Претераа со емисииве на МТВ со него,секоја емисија е со него,уште на МЕТЕО гостин да биде.
Се согласувам, стварно е досадна.

Кога Бог ја создавал земјата торбата со Каролина му паднала во Македонија.
true_story.png

Каролина е ладна и теткински се однесува. Дури мислам дека и сметаме и што ја гледаме.

Тоа ти си имаш таков впечаток, штета што цела Македонија не го длеи мислењето со поедини индивидуалисти.

Тоа ти си имаш таков впечаток, штета што цела Македонија не го длеи мислењето со поедини индивидуалисти.

индивидуалци ;)

не знам, еве нека кажат. :)

а зашто е оќелавена?

DIJAMANTE алал ти вера како можеш денеска Каролина да ја перцепираш како забавна и шармантна.

Песна од Каролина ја пее бендов.. срамота.. ако не им побарала пари за да испее еве на..

Од што не ја пасеа во емисијава, дури ни последната песна не им дозовлија да ја испее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom