Не.Да жалам шо не ја гледав епизодава ?
@ElNinho нека направи еден од неговите front page covers со Каролина под итно![]()
Зошто ја хејтате Каролина???Прво запознајте ја лично па зборите !!!Многу лоша смисла за хумор има Каролинчево, се надевам дека во иднина нема да биде гостин на Опуштено или слична емисија.
Ако можеш наацртај ни!!И пак ќе кажам не ја знаете личноKoj ja hejta be aman da mu ebam majkata, citajte ubavo. Najkvaliteten makedonski zenski vokal so Kaliopi, nijansi delat. Ama deka e prosta, nema nikakva harizma i ne znae da se ponasa vo javnost toa e fakt.
Da vi se crta treba![]()
По што заклучи дека е проста? Секогаш е културна, зборува исклучително литературно, смирена е и има невидена контрола врз себе.Koj ja hejta be aman da mu ebam majkata, citajte ubavo. Najkvaliteten makedonski zenski vokal so Kaliopi, nijansi delat. Ama deka e prosta, nema nikakva harizma i ne znae da se ponasa vo javnost toa e fakt.
Da vi se crta treba![]()
pa koj imal nekakva sorabotka so nea, ke ti go kazuva istovoПо што заклучи дека е проста? Секогаш е културна, зборува исклучително литературно, смирена е и има невидена контрола врз себе.
Прв пат слушам за Каролина дека е проста. И ладна и повлечена и се сум чула, ама проста дека е прв пат слушам...
Ако можеш наацртај ни!!И пак ќе кажам не ја знаете лично
Е и ова прв пат слушам. До сега само позитивни коментари сум слушала за неа од луѓе кои имале некаква соработка со неа.pa koj imal nekakva sorabotka so nea, ke ti go kazuva istovoza toa da ima dobar PR tim, gledame i na forumov. Za toa e pametna mnogu.
А како до сега јавност се покажала како проста?Ако познатите личности треба да ги знаеме лично за да оформиме мислење за нив, тогаш не ни треба да се појавуваат во медиуми.
Извини ама стварно смешен став, за кој стварно немам што да искоментирам на сериозен начин. Си ја браниш другарката од коментари на луѓето кои ја гледаат на медиум, каде што треба да се покаже каква е, а не пред луѓе приватно.