Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш погодени за добро расположение, закон се и двајцата, ама Тони е легенда :pos2:

Тони е одличен, има добра смисла за хумор и секогаш успее да ме насмее со добра фраза или виц, а и гостите што ги кани се интересни. Со други зборови, заслужува да биде на ТВ и ги оправдува барем моите очекувања.

добро шоу, штом е со тони како не ќе е добро, понекогаш ми се чини дека претеруваат со вулгарности, но добро во 11 навечер се емитува:pos2:

Еее вечерва го дупчеа Брага го напраија партал:pos2:.
Ко му викаа за Јоргутот,тој на Северина што му го истурил:pos2:

"Верко мори, го видов тој поштаро, тој твојо мори шо ти кажував, оној ќељавио" :pos2:

Па мислам дека е сега најдобро шоу на нашиве телевизии, дознаваме интересни работи за гостите, има и музика, смеење, се е некако на ниво, меѓутоа малце иритира тоа постојано смеење на Тони, и кога треба и кога не треба да го прави тоа

Мелено не се салам двата само тие можат најмногу да ме насмеат...

не ги гледам често, ама последно ги гледав со Ноне кога беше гостинка и толку се немам смеено одамна :pos2:

ахх Тони , го сакам тој чоек ! :helou:

Ретко гледам Тв така да и нив не ги гледам

супер е емисијава ама оваа последнава кога бесе гостин брага
го пукнаја од заебавајне а ноне а нерече
тони е звер (најдобриот водител после игор во македонија) звер.......да .да .звер....

Sakam da go gledam,ama terminov mi e epten neprikladen,sekogas sum ili izlezena ili togas izleguvam ili koga zavrsuva se vrakam.Ne znam ni koga e reprizata,mislam deka vo nedela,ama i nea tesko da ja fatam..
Inaku souto mana si nema.Super e,bas opusteno,da se relaksiras i da se iznasmees dobro,bez izliteni pateticni i navidum seriozni muabeti sto zamaarat i se dosadni.So Toni si barem nacisto,glupost i zafrkancija kolku sakas,ama interesni se i na eden svojstven za nego nacin ,simpaticni i vo golema mera dopadlivi za gledacite,uste i ako gostite se pointeresni..:vozbud:...uzivancija.

супер е емисијава ама оваа последнава кога бесе гостин брага
го пукнаја од заебавајне а ноне а нерече
тони е звер (најдобриот водител после игор во македонија) звер.......да .да .звер....
Јоргут. :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom