Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
pa afirmirani voditeli se, dvajcata imaat golemo iskustvo so vakov tip na emisii,
svaka im cast

Во петокот колку сум се смеел...како го реметеа Гаџа хахаа.

Шоуво неможе да се раскажува, мора да се гледа!

Абе петокот се изгазив....Овој монси им јаде нешо...и ко си иде му викаат...ој бе тој ќе кажува како да се облекаме, види го во розеви :pos2:

Петокот не беа саглам
прво како да беа на трева ама после ми гледаше дека се на кока :smir:

:pos2::pos2: кога и рече тони на плавата да не мисли дека део во џеб има кифла туку дека е радосен што ја гледа :pos2::pos2: сум се згазил од смеење

сите 3 ца ремет јадеја вкрај

Oooo дефинитивно петокот беа најдобри сум се пресмеал:pos2::pos2:
Ко му пееше на Гаџа песната од Владо му пејт за Албанци ова она а тој албанец:tapp::tapp: закон е тончи немат шо, а и ко и рече на таа плавата кацигата на цицки да ја стави ахаха

ок е емисијата, т.е. најдобра во моментов што се емитува. само, никако неможам да го сварам део/дејан/деко или како и да е. ептен лоша фаца ми е :@
иначе, бев на опуштено како публика кога беа гости монси, гаџа и маријана(:drk:) :vozbud:

Тони е цар...деки малку зеза...ама нишо ке се научи да води и он емисија

инаку мислам дека најдобро би воделе тони и џамбазов....партали би праеле

Јас не знам шо се нервозирате со дејан, тој си е мутав во емисијата ама и тоа е финтата тони е заебантот а овој темата на заебавање тој практично и треба да глуми кретен во емисијата која без тоа не би ни била така интересна. Шема се и двајцата и супер им е емисијата.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom