Во Недела ќе има и публика:je: Па ќе видиме дали така ќе биде уште појакоооооооооо.
барем поинтересно пошо Џака ќе биде гостин малку ќе е поразлично од предходните емисии
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Недела ќе има и публика:je: Па ќе видиме дали така ќе биде уште појакоооооооооо.
Во недела го гледав шоуто на Тони и Дејан и неколку прашања ми се увртеа неколку прашања во глава:
Каде е содржината во шоуто?
Која е целта на шоуто?
Зошто ова шоу воопшто постои?
Не се сметам за некој елитиста и не гледам само емисии со научно образовна содржина ,сакам да си се насмеам и на глупи работи ама ваква бљувотина и дебилизам одамна не сум видела.СРАМОТА
Јас можеби не гледам добро ама мислам дека Опуштено беше многу подобра кога беше во Сител, сега што се случува, Велија му кажува кои гости да ги викнат, најчесто сите се од екипата на А1 и од МНА (Македонски Национални Артисти) агенција која исто така е сопствеснот на Велија, кажуваат нешто против Миленко исто така по препорака на Велија, Не знам дали само јас имам таков заклучок ама не мислите дека А1 стана монотона и сите емисии обработуваат 5 исти теми од различни аспекти.
Порано ми беа супер, и викав немат подобра емисија , talk show во Македонија, ама годинава од ко отидоа во А1 искрено како гостине да им ги бират Велија. На почеток поминаа сите од а1 тв после некој анонимуси. Во последно време немам ни гледано.
Во секој случај се согласувам дека најдобар дел од емисијата дефинитивно се Верке МонтажеркеИнаку Тони како шоу мен го ставам рамо до рамо со Игор Џамбазов. Супер е.
Koj писне говно стисне.... сад!!!![]()