барем поинтересно пошо Џака ќе биде гостин малку ќе е поразлично од предходните емисииВо Недела ќе има и публика:je: Па ќе видиме дали така ќе биде уште појакоооооооооо.
барем поинтересно пошо Џака ќе биде гостин малку ќе е поразлично од предходните емисииВо Недела ќе има и публика:je: Па ќе видиме дали така ќе биде уште појакоооооооооо.
ти си срамота.Подобра емисија ни имала ни ќе има македонија некогаш.Едноставно Тони знае како да им покаже на гостите дека не се толкави звезди као шо мислат,преку фина заебанција.Во недела го гледав шоуто на Тони и Дејан и неколку прашања ми се увртеа неколку прашања во глава:
Каде е содржината во шоуто?
Која е целта на шоуто?
Зошто ова шоу воопшто постои?
Не се сметам за некој елитиста и не гледам само емисии со научно образовна содржина ,сакам да си се насмеам и на глупи работи ама ваква бљувотина и дебилизам одамна не сум видела.СРАМОТА
Точно така, само не се 5 теми туку 3, името, плукање по некого и МНА, преку глава ми се особено во Опуштено како реклама од еден саат стана емисијата и секогаш некој од МНА е присутен да каже колку е добра и каде има настапи, има уште добри моменти, но скоро секогаш кога има женско присутно, разговорот преминува во простотилок, едно е да си смешен и забавен со некој коментар, а друго прост како што беше со Тамара и Фани.Јас можеби не гледам добро ама мислам дека Опуштено беше многу подобра кога беше во Сител, сега што се случува, Велија му кажува кои гости да ги викнат, најчесто сите се од екипата на А1 и од МНА (Македонски Национални Артисти) агенција која исто така е сопствеснот на Велија, кажуваат нешто против Миленко исто така по препорака на Велија, Не знам дали само јас имам таков заклучок ама не мислите дека А1 стана монотона и сите емисии обработуваат 5 исти теми од различни аспекти.
Порано ми беа супер, и викав немат подобра емисија , talk show во Македонија, ама годинава од ко отидоа во А1 искрено како гостине да им ги бират Велија. На почеток поминаа сите од а1 тв после некој анонимуси. Во последно време немам ни гледано.
Во секој случај се согласувам дека најдобар дел од емисијата дефинитивно се Верке МонтажеркеИнаку Тони како шоу мен го ставам рамо до рамо со Игор Џамбазов. Супер е.
СГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Koj писне говно стисне.... сад!!!![]()