Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
Наместо во петок во недела било во 22:30 часот :helou:
Знае некој кој ке бидат следни гости ?

Верке Монтажерке закон!!! :pos2::pos2::pos2: И со наргилето ја направија голема :)

Една емисија ако се направи гости да се Раде Рогожаров и Игор Џамбазов.... тоа ке е ВРВ.:tv::pos2:

ц ц ц како стареат се полејм стануваат, кој на куров е овој бе!??
за педери,волци ми пее, вајда Тони го викнал ради тоа што и он ги мрзи геевите и беше во единица волци порано...

ма нека се утепаат, која виуга у глаата ме натера да пуштам а1 :nesvest:

ц ц ц како стареат се полејм стануваат, кој на куров е овој бе!??
за педери,волци ми пее, вајда Тони го викнал ради тоа што и он ги мрзи геевите и беше во единица волци порано...

ма нека се утепаат, која виуга у глаата ме натера да пуштам а1 :nesvest:

Aбе кој сака нека е гостин, Тони и Део ќе направат сто пати подобра емисија од Жаре циганон.

Порано подобри гости идеа...не дека сега не чини, едноставно смеата на Тони е заразна и Аљи Ахмети да му е гостин, пак ќе биде смешно...

Во недела го гледав шоуто на Тони и Дејан и неколку прашања ми се увртеа неколку прашања во глава:
Каде е содржината во шоуто?
Која е целта на шоуто?
Зошто ова шоу воопшто постои?
Не се сметам за некој елитиста и не гледам само емисии со научно образовна содржина ,сакам да си се насмеам и на глупи работи ама ваква бљувотина и дебилизам одамна не сум видела.СРАМОТА

Една емисија ако се направи гости да се Раде Рогожаров и Игор Џамбазов.... тоа ке е ВРВ.:tv::pos2:
од раде рогожаров не ке мојт никој на ред да дојт со зборвење ....чоекон е прав удав ...хахаахах

Mislam deka emisijava bese podobro dodeka bese na sitel, sega nekako ne e toa toa, kako da nemaat sloboda, i vo izborot na gosti i vo se ostanato :toe:

и ја мислам дека некако тапа гости викаат :S ретко им се гаѓа емисија со топ гости ... на пример последнава вчера шо се деси ... есма брага и таа не ми текинја како се викаше ... само есма збори колку е она фина и паметна и добра другиве двајца статисти :S ... или лошо ги комбинираат гостите или незнам шо е работава ... а и ниеден виц вчера не кажаа незнам дали им беше страм од "мама" Есма :S ... добри се али избледуваат :(

што може да мислам за нив освен дека ме расположуваат како никој, ама буквално како никој. ми ја разубавуваат секоја недела :pos2: башка и јаки гости си бираат

Во Недела ќе има и публика:je: Па ќе видиме дали така ќе биде уште појакоооооооооо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom