Токсикологија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy Diamond
  • Време на започнување Време на започнување
Може не е рап песната ама супер е :)

Fucking Auto-Tune... Ко да им е малце што го убија рапот во 2008, па сеа мора да го бутнат 100 метра под земја...
Ако на женскиве им се свиѓе песнава - god help them...

Еве и од мене нешто нека си пуштаат од мобилен.

Јас не слушам рап поради тоа што оваа музика е само за мафијажи кои имаат пиштоли и ги тепаат соседите и ги дупкат топките на децата кои играат фудбал пред зграда.
Зашто таков впечаток имаш за раперите?
Тоа не е воопшто музика за мафијаши и тн...
Тоа ако некој пробува преку рапот да се прави мафијозо значи дека нешто мозокот не му е во ред!:helou:

Зашто таков впечаток имаш за раперите?
Тоа не е воопшто музика за мафијаши и тн...
Тоа ако некој пробува преку рапот да се прави мафијозо значи дека нешто мозокот не му е во ред!:helou:

Имам такви двајца во маало, слушаат рап и тепаат невини луѓе а комшијата Блажо ми кажа дека едниот од нив имал пиштол!

--- надополнето ---

Fucking Auto-Tune...]
What tha fuck do you know bout' auto tune ????

Yeah!
Shake that bootie !

Единствено од токсикологија,што колку-толку можам да го слушам е сиги.Не дека претерано го слушам,ама доста добар е..

Е да, порано се правеше од љубов.. порано беше различно (:

^^^
Многу , ама многу радо би бил така како што било/беше до пред неколку години...
Да се слуша рап само од рапери , фејкерите нека си слушаат Турбо и нека не хејтаат ...
Нека ме гледаат како изопачено чудовиште ако треба само нека не ми се мешаат во рапот ....
но сега видете што се случува, секој слуша и прави демек рап
Затоа отидоа многу раперана поранешни кон фејк!!! Пример најголем Слаткар и голем дел од неговата групација -.-

Е да, порано се правеше од љубов.. порано беше различно (:

Една од најдобрите песни што ги имам слушнато во последно време.

П.С. Рапераната порано се хејтаја по пошта :smir:

Јасно е дека Кацар ни спрема нов видео запис (: Од она што го видов, типкава на спотот ќе да е девојка му..

Се што прават и го прават е поради пари а не поради музиката и фановите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom