la-loca
Immortal...
- Член од
- 24 јули 2009
- Мислења
- 2.545
- Поени од реакции
- 1.252
У пичку матер кине факти на куров имаат ебате хардкорот нивни хардкор биле ако се дерат у песни и лупаат глупости кој не се слушаат не зашто се андерграунд туку зашто се срање и после се жалат не ги свакала простата маса да напраат два муабети после настап со нивната публика по просто здравје тоа ти е македонија е тапа и македонскиот народ ке слуша што ке му дадеш така да и ке има морони што ке го слушаат тоа вашето тапа срање и што ке го хејтаат на слаткар комерцијаланото срање и исто така ке има и фаци што ке го хејтааат вашиот рап и се у круг што е муабетот околу рапот демек ти не си рапер ја сум ја сум емси ти не си је је је кај има содржина и смисла бе безмозочни луге не викам дека си ти во таков ама има и такви еден таков од цел мој пост и од цел мој коментар коментираше дали мене ме болело кур за слаткар чим му идам на концерт човеку што те боли кур за мене ја на што идам имаш нешто паметно да кажеш немаш не замарај ама тоа е кај некултурни луге ке има некултурен рап некултурен живот пошто сте балкански морни без навреда ако не си таков тип на човек како што посочив во мојов пост и искрено ке ме радува да е така али се повеке и повеке има морни што мислат дека се знаат и дека се нешто у рапот и има исти такви што ги подржуваат и зато рапот ни е таков мороноиден и некреативен од некреативни фаци кој се нереални до даска за контрадикторност и промена на став од трака до трака да не праиме муабет некој дури у иста трака се контрадикрторни а се нешо како први или поточно првиот мангуп што почнал со рап тапа сте луге со ваков рап ништо не се праи ако ме свакате океј ако не ме свакате ме боли кур да допијам пивото идам да му дадам на кучето за јадење и да си легнам до пичето и да си размислувам за како настанал светот и од што се состои пастата за заби ке смотам некое фишче и ке си легнам и ке ме боли кур за вашето не адекватно мислење идете у п...................................... ппппп ооооо дру ммммм нешо у стил на слаткар позз чао хахахахаххахахаха
WooooW! Најдолгата реченица што ја имам прочитано у мојов живот.
Научи се прво да пишуваш правилно, па после плукај по Твојот народ! Биди достоен за тоа.