Токсикологија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy Diamond
  • Време на започнување Време на започнување
У пичку матер кине факти на куров имаат ебате хардкорот нивни хардкор биле ако се дерат у песни и лупаат глупости кој не се слушаат не зашто се андерграунд туку зашто се срање и после се жалат не ги свакала простата маса да напраат два муабети после настап со нивната публика по просто здравје тоа ти е македонија е тапа и македонскиот народ ке слуша што ке му дадеш така да и ке има морони што ке го слушаат тоа вашето тапа срање и што ке го хејтаат на слаткар комерцијаланото срање и исто така ке има и фаци што ке го хејтааат вашиот рап и се у круг што е муабетот околу рапот демек ти не си рапер ја сум ја сум емси ти не си је је је кај има содржина и смисла бе безмозочни луге не викам дека си ти во таков ама има и такви еден таков од цел мој пост и од цел мој коментар коментираше дали мене ме болело кур за слаткар чим му идам на концерт човеку што те боли кур за мене ја на што идам имаш нешто паметно да кажеш немаш не замарај ама тоа е кај некултурни луге ке има некултурен рап некултурен живот пошто сте балкански морни без навреда ако не си таков тип на човек како што посочив во мојов пост и искрено ке ме радува да е така али се повеке и повеке има морни што мислат дека се знаат и дека се нешто у рапот и има исти такви што ги подржуваат и зато рапот ни е таков мороноиден и некреативен од некреативни фаци кој се нереални до даска за контрадикторност и промена на став од трака до трака да не праиме муабет некој дури у иста трака се контрадикрторни а се нешо како први или поточно првиот мангуп што почнал со рап тапа сте луге со ваков рап ништо не се праи ако ме свакате океј ако не ме свакате ме боли кур да допијам пивото идам да му дадам на кучето за јадење и да си легнам до пичето и да си размислувам за како настанал светот и од што се состои пастата за заби ке смотам некое фишче и ке си легнам и ке ме боли кур за вашето не адекватно мислење идете у п...................................... ппппп ооооо дру ммммм нешо у стил на слаткар позз чао хахахахаххахахаха

WooooW! Најдолгата реченица што ја имам прочитано у мојов живот.
Научи се прво да пишуваш правилно, па после плукај по Твојот народ! Биди достоен за тоа.

Научи се прво да пишуваш правилно, па после плукај по Твојот народ! Биди достоен за тоа.

Не е раперски да пишуваш со точки и запирки.

Ама пак му е проста реченицата... Нема ни еден глагол, само придавки.. :pos2:

ете од негде мораше да никне некој морон кој ке се фати за тоа како е напишано а не за што е напишано сеа ке се цитирам сам себе : има и такви еден таков од цел мој пост и од цел мој коментар коментираше дали мене ме болело кур за слаткар чим му идам на концерт човеку што те боли кур за мене ја на што идам имаш нешто паметно да кажеш немаш не замарај ама тоа ете гледаш дека сум достоен да плукам по мојот народ по таквите морони ко тебе имаш нешто паметно кажи ,ако немаш на м...а„„ј!:ти В0 ус„!:„а изгуби се морону напорен си

--- надополнето ---

Ама пак му е проста реченицата... Нема ни еден глагол, само придавки.. :pos2:
истото важи и за тебе граматичару и ако може посочи поточно кај нема глагол има само придавки не те свакам

--- надополнето ---

Brat sosema si vo pravo ... Navistina narodot seuste misli deka ziveeme vo vremeto koga TAT lapase pari na golemo i od muzika ziveese samo vlatko stefanovski ..
Denes lugeto ne razbirat kolku golemi pari pravat facive od muzikata a osobeno i niv na interesen nacin gi sledat edni drugi faci od skopje ;).
Neka presmetaat mladive sto znaci da se bide raper ili glupak na TV i kakvi li se ne benefici dobiva.
Znaci koncertite ti vlecat nogu luge i popularizacija.Toa nesto te vlece na TV, a stom te ima na tv te ima nasekade.Ete denes gi imame i na tetratki.
30.000 deca neka kupat za narednava godina po 3 tetratki od tokcikologija i toni zen po nekoj 15 denari tetratka ili so znam kolku se i presmetajte kolku pari ke napravat.
Posle toa presmetajte site koncerti od bileti po kolku pari ke napravat.Ete slatkar na koncertot i tako dalje.Osobeno poglednete gi legijata kolku se popularni i sekoj 3 den se nekade
na nasttap kade cenata im e poveke od 150 denari ili okrugllo tolku.Taka da presmetajte veke edna godina se nasekade niz drzavava i vidi kolku pari si mlatat ;).
Ne deka me interesira, tuku drug e problemot ama aj da ne kenjam.Taka da ... jasno e edno nesto.I kacar bese MADA FAKA HARDKORONJA a sega ete go 5 posta po gore kenja kako najgolemata picka u spoto so zensja .. kacar maval kacal ova kacar so satar ke te sece ... alo mockovci so takva maloumna i niskointelegentna muzika gi kupuvaat mladita zakrzlaveni mozoci na glupite picki i napaleni i na mocka smrdlivi tinejdzeri koi edvaj cekat da se spomne rap muabet za sekoj da pokaze kolku znae za rapo ili tie sranja a koga ke go vides u faca ke razbers kolku e tesen u glavata oti mladive denes na nisto ne mislat .... na nisto ... samo cekat da im se servira ...
A pari ??? Bidite sigurni deka site tie raboti koi im se slucuvaat na facite ako nistu drugo barem vo idnina im sozdavaat vrski so luge silni, koi posle toa na eden ili drug nacin pak ke im pomognat u zivotot i prostacite pak ke se dignat nekade visoko ;) .... no neli nie se znaeme i znaeme deka od rap ne se zivee ;) .. taka da aj da ne vi se mesam ;) ....

Aaaaa i uste nesto se setiv :) ... aj zamislete si kolku pari ke zeme slatkar ako otide da rapuva nekade vo kanada kaj makedonskite iselenici kolku paricki bi zemal :) :) :) .... aj samo pomislete si :) .. i posle toa da se prefrle do avstralija :) :) :) ... ne znam dali e bil, no vo skoro vreme ke otide ;) .... i posle mi kazite koga so avionce vo prva klasa ke si sede i ke se nasladuva na zivotot pitajte se kolku od buboljasanite tinejdzeri ke kazat NE BE OD RAP PARI ne se praaat ;) ..... kako i da e .... otvorite si ocite i poglednite kakov rap vi se servira .....
Ziva patetika ...

Дечко да ти кажам нешто се слагам со твоето мислење дека се зимаат многу пари и дека за да се продаваш треба да те има на ТВ ако те има на тв можеш да бидеш мангуп и да напраиш мн пари, може да те има на ТВ и со најдебилна песна и да не напраиш ништо.Најбитно од се за да успееш е да одиш по веке даден мејнстрим,или да креираш мејнстрим кој ке се продава сеа проблемот е што кај нас има два до даска не креативни типа на мејнстрим едниот налага ефтино лирички комерцијалки посветени на пички и другиот тип кој налага на уште по естетски не уредени и некреативно направени социални раперски песни кој пренствено треба да служат за: искажување на сопстевно мислење револт за опишување на ситуацијата и било каков проблем во животот на човекоткој кај нас воопшто не е таков тука првенствено у песна се жалат исфрустрирани мрзливи копилиња кој се жалат на тапа ситуацијата без пари без притоа да направат нешто околу нејзино подобрубвање у главном социјалниот рап после саф ни е за нигде, под овој како социјален или општествено урбан мејнстирим треба да се подразбира реални песни од реалниот живот без комерцијални примеси и без фалење на своите раперски способности како што се сечам убивам делкам у рапот и слично но бидејки во македонија мејнстирмот е само фалење во песни и глумење хардкор кој е само фејк плагијат на америка умилкување или понижување на женскиот род и слично нема а нема ни да има прогрес на македонскава сцена бидејки до сега никој од надежниве рапери и тие помалку надежни не се обидел да направи добар квалитетен и прифатлив за уво мејнстрим кој ке се отгрне од класичните граници кој се самопоставени од македонскиве рапери и кој не водат до нигде до сега мн се ретки тие рапери кој својата креативност и способност ја користат до максимум во правење на добар и квалитетен рап пример за таков вид на мејнстрим и такво налагање на квалитет може да се најде насекаде и во нашиот најблизок сосед србија има такви исклучоци на доста квалитетен рап кој се разликува од останатото во истата земја и не иде по исти мејнстрим аир макс патики генгста брате мили туку иде по креативни теми кога мислам на креативни теми мислам на социјални лјубовни животни проблеми и дилеми кој ги има во песните на марчело или едо мајка например да не барам примери од амеркиа кој навлагаат во содржината на рапот како средство за креативно естетски и уметничко изразување на артистот и притоа истиот артист за тоа е платен онолку колку што заслужува прави музика која можеби ја слуша простата маса и која има тематика прифатлива за поголем дел од лугето но сепак е реална и е музика која има шанса да трае и да биде слушана долго време а не биде пролазен комерцијален хит има пари у музика ама треба и квалитет за тие пари да се добијат и затоа не треба да се жалиме и да му завидуваме на слаткар кој за разлика од другите напраи нешт поразлично сеа не го направил можда доволно добро за вашите мерила кој лично сметам дека се погрешни океј ние сме тука да се потрудиме да напраиме нешто боље а иначе хардкорот кој вие сакате да го продадете кој би цело време се жали на нереални проблеми на глупости и срања на дерење у песни кој е рап кој не е нема не се продава тапа е нереален публиката не го цени затоа и рапот е таков ко што е

Сваќаш дека е понеразбирливо без точки ? Нема ни да се потрудам да ја прочитам вторава реченица....

И преиспитај се околу тоа прост неписмен народ.

Идам зашто ми е гага лудаку хахахаха идам зашо ме интересира да видам што има у скопјево дали токсикологија е стварно толку тапа ко што викате ете затоа идам :D

--- надополнето ---

У пичку матер кине факти на куров имаат ебате хардкорот нивни хардкор биле ако се дерат у песни и лупаат глупости кој не се слушаат не зашто се андерграунд туку зашто се срање и после се жалат не ги свакала простата маса да напраат два муабети после настап со нивната публика по просто здравје тоа ти е македонија е тапа и македонскиот народ ке слуша што ке му дадеш така да и ке има морони што ке го слушаат тоа вашето тапа срање и што ке го хејтаат на слаткар комерцијаланото срање и исто така ке има и фаци што ке го хејтааат вашиот рап и се у круг што е муабетот околу рапот демек ти не си рапер ја сум ја сум емси ти не си је је је кај има содржина и смисла бе безмозочни луге не викам дека си ти во таков ама има и такви еден таков од цел мој пост и од цел мој коментар коментираше дали мене ме болело кур за слаткар чим му идам на концерт човеку што те боли кур за мене ја на што идам имаш нешто паметно да кажеш немаш не замарај ама тоа е кај некултурни луге ке има некултурен рап некултурен живот пошто сте балкански морни без навреда ако не си таков тип на човек како што посочив во мојов пост и искрено ке ме радува да е така али се повеке и повеке има морни што мислат дека се знаат и дека се нешто у рапот и има исти такви што ги подржуваат и зато рапот ни е таков мороноиден и некреативен од некреативни фаци кој се нереални до даска за контрадикторност и промена на став од трака до трака да не праиме муабет некој дури у иста трака се контрадикрторни а се нешо како први или поточно првиот мангуп што почнал со рап тапа сте луге со ваков рап ништо не се праи ако ме свакате океј ако не ме свакате ме боли кур да допијам пивото идам да му дадам на кучето за јадење и да си легнам до пичето и да си размислувам за како настанал светот и од што се состои пастата за заби ке смотам некое фишче и ке си легнам и ке ме боли кур за вашето не адекватно мислење идете у п...................................... ппппп ооооо дру ммммм нешо у стил на слаткар позз чао хахахахаххахахаха

Кај ти се римите?

:)

Сваќаш дека е понеразбирливо без точки ? Нема ни да се потрудам да ја прочитам вторава реченица....

И преиспитај се околу тоа прост неписмен народ.

Океј у право си за тоа со точки запирки но и не се толку битни по битно е тоа што е напишано ко второ тоа за дали народот во МК е прост преиспитано е ,си бил у провинцииве македонски си ги видел лугето со што се замараат уште живеат за што ке кажат комшиите,у глобала се прости и ограничени ептен не би рекол дека преовладува некоја општа култура или интелегенција

Лол
Имало причина зашто дечково не користи точки и запирки.
Незнае каде да ги става.

Лол
Имало причина зашто дечково не користи точки и запирки.
Незнае каде да ги става.

Јеботе признавам за ова си во право али учам у хемиско мадафака и ана професорката ми е класна поздрав до нејзе хаха и по некоја случајност сум и омилен ученик а македонски неам појма али дека ми е класна и затоа си шибам без проблем али сеа бидејки ти примети и за општо добро можеш да го цитираш секој мој текст без печатни грешки бидејки ти како еминентна личност за точки и запирки во македонија нема да ти биде тешко а не би требало да биде и проблем тоа што мој проценки мислам дека лабаво ми пракаш хејтерски сигнали онака од страна на секој мој пост за жал во недостаток на факти ставаш некој вакви "паметни коментари" најверојатно мислиш дека сум подржувач на твојте другарчиња од маало кој сигурно не ти давале да играш баскет ко помал на кош и те пракале по цигари па сега им вракаш со јадење гомна у тема за нив мада го поштуеш кацар изглеа он те бранел али нема везе мислам дека се договоривме околу цитирањето и поправањето на мојте печатни грешки и немој некој проблеми да имало да разберам пошто тешко ти се пишува ......... ке го изгубиш приматот на најеминентен поставувач на точки и запирки

--- надополнето ---

HIPnoticHOPkill напиша:
Јеботе признавам за ова си во право али учам у хемиско мадафака и ана професорката ми е класна поздрав до нејзе хаха и по некоја случајност сум и омилен ученик а македонски неам појма али дека ми е класна и затоа си шибам без проблем али сеа бидејки ти примети и за општо добро можеш да го цитираш секој мој текст без печатни грешки бидејки ти како еминентна личност за точки и запирки во македонија нема да ти биде тешко а не би требало да биде и проблем тоа што мој проценки мислам дека лабаво ми пракаш хејтерски сигнали онака од страна на секој мој пост за жал во недостаток на факти ставаш некој вакви "паметни коментари" најверојатно мислиш дека сум подржувач на твојте другарчиња од маало кој сигурно не ти давале да играш баскет ко помал на кош и те пракале по цигари па сега им вракаш со јадење гомна у тема за нив мада го поштуеш кацар изглеа он те бранел али нема везе мислам дека се договоривме околу цитирањето и поправањето на мојте печатни грешки и немој некој проблеми да имало да разберам пошто тешко ти се пишува ......... ке го изгубиш приматот на најеминентен поставувач на точки и запирки

ПС ГОСПОД НЕ Е ХЕЈТЕР АЛИ КРАДЕЦОТ СЕ ПЛАШИ ДА НЕ ГО ОГРБАТ УБИЕЦОТ ДА НЕ ГО УБИЈАТ ТАКА ДА ТВОЈОТ НИК КАЖУВА СЕ ХАХАХАХХАХХА

ХипнотикХопКил донекаде е во право.

Имаме огромна аномалија, проблем, креативна бариера... како ли да ги наречам кога зборуваме за лиричкиот аспект на нашава сцена (и андер и мејстрим), па мислам дека и на глобално ниво (со чест на исклучоците, кои си ги слушам хехе).

Јас не дека не обожавам хардкор рап, battle rap преку кој МC инњата ќе ги представат своите способности и квалитети но под знак прашалник е дали ги поседуваат истите. (зборувам за нашата сцена)

Мерењето на кој му е поголем е бриера или недостиг на инспирација и тоа е под знак прашалник, според мене се е до способноста на индивидуата т.е. уметникот (неговата способност да ја манифестира неговата умствена креација преку неговото дело, која пред тоа била умствена материја хехехе).

На многу луѓе кои се така лаици кога станува збор за Хип Хоп културата воопшто им е многу чудно, контрадикторно тоа мерењето на кој му е поголем (да не речам курот бидејќи на крај излегува чварот), и секогаш прашуват зошто, а некои гледаат со предзир и потсмев кон истата култура (според некои поради бесмисленото мерење).

Не им е јасно зошто во рок, панк, метал музиката (итн) бендовите не прават песни или пишуваат текстови на оваа тематика.
Се обложувам дека и 80% од подмладокот на сценава незнае зошто си го мери.

Кога веќе си ги мерат нивните "способности" нека направат и по некоја песна за меѓународниот систем за мерни единици, да научат децата нешто :)

П.С. постот не е поврзан со Токсикологија туку со Македонската сцена воопшто.

На многу луѓе кои се така лаици кога станува збор за Хип Хоп културата воопшто им е многу чудно, контрадикторно тоа мерењето на кој му е поголем (да не речам курот бидејќи на крај излегува чмарот)

Hahahahhahahahahahahahha lud si :) .... tocno taka ispadna na krajot ... ;) ama i toa ke mine :) bidite optimisti :p :p :p

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom