Токсикологија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy Diamond
  • Време на започнување Време на започнување
Word.
Поише удара на.. :raz: рок?

дали рок или r&b незнам.... а претпоставувам и Скит незнае... како и да е.... гледано од уметничка страна е премногу слаба песна, гледано од комерцијална не е доволоно привлечна.... и кога ќе сумираш се ќе добиеш дека што и да е песнава не е добра

Желе, втор сингл од албумот.

дали рок или r&b незнам.... а претпоставувам и Скит незнае... како и да е.... гледано од уметничка страна е премногу слаба песна, гледано од комерцијална не е доволоно привлечна.... и кога ќе сумираш се ќе добиеш дека што и да е песнава не е добра

Од комерцијална страна не е доволно привлечна?!
Даста бе.
Класична р&б лејм песна, певлива и досадна. Совршен рецепт комерц.
Ќе го праиме муабетов при крај на лето, коа ќе се врти на сите радија и телевизии...

Од комерцијална страна не е доволно привлечна?!
Даста бе.
Класична р&б лејм песна, певлива и досадна. Совршен рецепт комерц.
Ќе го праиме муабетов при крај на лето, коа ќе се врти на сите радија и телевизии...

за жал нема да биде пуштана и би се кладел.... класична r&b лејм... убаво си кажа.... кажи ми шо е певливо во рефренон?!?! промаршена инвестиција..... ова не е ТОП или Шопинг.... ова е нешто полошо од тоа....

за жал нема да биде пуштана и би се кладел.... класична r&b лејм... убаво си кажа.... кажи ми шо е певливо во рефренон?!?! промаршена инвестиција..... ова не е ТОП или Шопинг.... ова е нешто полошо од тоа....

Се кладиме у 2ка и лименка пиво, deal?
На џанглТв и на к-15 ќе ја има по 10 пути на ден.

Кога слушнав некој песни од албумот на Скит имав чуство како да учел од АцеНл и Слаткар тоа со квичењето...затоа што никогаш пред тоа не било својствено за Скит, се обидел да звучи по друго во инструментална смисла нешо како Џеј Зи и слично и донекаде му успеало со битовите НО, со текстовите и начинот на рецитирање очигледно е копи пејст од Слаткар и некој други навики на други членови од Токсикологија, се кладам дека тоа не е негов стил и не му се баш по кејф ама така ја перцепирал формулата за успех бидејќи на тој начин успеал слаткар ама скит требало свој стил да си изгради иако 99% песните му се за девојќи требало свој стиллллл
Но тоа е тоа наскоро по се изгледа скит стигунува во вашите градови во најпознатите клубови каде што без разлика кој настапува има секогаш народ, па ви се свигало или не тој ќе стигне таму како работа на својата продукција ЈЈ и во помалите градови каде што нема многу избор или ќе излезеш и ќе отидеш на дружба во клубот каде што настапува некој шо не ти се свига или ќе си седиш дома итн... : )
Се надевам дека ноќниот живот во делови од Маќедонија значително ќе се промени и критериумите на клубовите ...

Желе, втор сингл од албумот.
Не го знам Скит веќе! Како што пее веќе никој не го знае.
Една ваква песна за цури да си направи гејска ајде де ама 3 по ред? и да измени и стил и битови и све? Комплетно?
Беше рапер и продуцент од кој сите рапери можеа да земаат само примери , сега неколку месеци подоцна тој треба да зема примери од другите рапери. За продукција не се бунам сеуште си е тој Скит што си беше , одличен продуцент. Албумот на Сиги - Мастерпис!

^ Во целост се сложувам со твојот пост. Кога го најави новиот албум мислев дека ќе биде mind blow.. првенче на Скит ехее се знае - must have, возбудуења уау..
Првата песна што ја слушнав.. си реков хмм, ај фејл на избор за репрезент на прв албум, али останатово е бетер од Елоквентни господа. -.-
Погоре да `и е гзот од сите пички?
Али ипак си остануе најбољи продуцент, дефинитивно кај нас.
Едино со Браум не можам да се согласам за делот со Џеј-Зи.. ДАЛЕКУ од слични битови. Мислев дека само Блупринт му се асални албуми, ама кога ја симнав дискографијата просто зинав, воопшто не се каам за потрошените гигабајти (: Човекот владее.
А, и дека Скит ќе стигне на исто ниво ко Слаткар, мало сутра.. тоа не го успеа ни во Единствена, а не па сеа.
Идемо даље.. чекам да видам од Желе и Кацар шо ќе искочи.

Јас не слушам рап поради тоа што оваа музика е само за мафијажи кои имаат пиштоли и ги тепаат соседите и ги дупкат топките на децата кои играат фудбал пред зграда.

Значи ПУКА се најдобри (според мене) од цела Токсикологија.

Skit menjaj nesto , voopsto ne e ok ova sto go produciras u posledno vreme,, probuvas da se nametnes u komercijala kao slatkar, toa e ok, samo napravi nesto melodicno i so ok ritam... ova dosea e super da si tepa covek zivci i da izgubi sens za dobra muzika pozz

Или отакжи се од продуцирање дај му се и ти на Џеј Џеј

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom