ta boca fsusnost e kako sise vnatre nema bas nisto otidov u prodavnica i razgledav nesto i imase ista kako na slikata gore i imase malossi ova gore na slikava e bas Boca (vnatre ekako limenka nema nisto federi gumi ventili) volumenot vnatre na bocive e nekade okolu 100-125 ml .a i cenata e solena 50 evra za boca :nenene:. pa na net vidov lugeto pravat sami i ja si napraviv :jaj: zedov malo sise nesto kako epruveta e od 100ml na tapata izbusiv dupka staviv nastavka za crevo koja se stega kako straf i potoa okolu staviv ziva guma(toa sluzi za lepenje na ladilnici plastiki cooleri abe se lepi u pm) i staviv okolu toa potoa celata ja izlepiv so elektricna traka(izolir) i go presekov creloto sto izleguva od usisnata grana i odi do vakum pumpata za gorivo i na nea staviv T spoj za tenko crevo i eve nesto slikicki za nekoj sto bi sakal da si napravi sam
Прегледај го приврзокот 37596Прегледај го приврзокот 37597Прегледај го приврзокот 37598Прегледај го приврзокот 37599Прегледај го приврзокот 37600
i eve go zaklucokot po edno kratko vozenje koga davas gas od ic pa nagore primi poubavo a i motorot taka pobrgu pojde i koga pustam gas od max pa nakaj min nema takvo gusenje (grooooooooo groooo grooo) i masinata u ler raboti po smireno i nema vibracii a za top speed nemase kaj da go mavam(posto ne e skuter za voda) posto do 60 go butav i kako malce poubavo raboti ne e kako sto mislat drugite toa e kako turbo kaj kolite pa neznam ke leta ili pak uste pred da stisnes gas ke pojde

Sepak sum zadovolen od bocickata ako smali potrosnja ke bidam uste pozadovolen a se mislam deka ja neam staveno dobro zaosto ja zakaciv za usisnata cevka pred karburatorot bidejki crevo podolgo neam a ova bese edinstveno mosto kaj moze da bide fiksno
isto ke me prasate neam stegi na crevata bratceee jas edvaj gi nabiv na T spojkata zosto ona e pogolema odosto treba da bide a i crevata se eptem kruti
Ps: motorot nikogas ne e mien i samo go brisam so krpa ili so vozduh ja duvam prasinata zatoa e se lom Tnx to onak za objasnuvanje na rabota i do Dzo0le za slikata ( od slikata pocna rasprava sto e a sto ne e bocava)
Ps No2: ova nema kojznae kolku da vi dade sila samo mal boost pa vespata ke "letai" a i malku pomala potrosuvacka do nekoi 200-300grama