Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Фаќа ме носталгија за анализирање утакмици , па една за утре додека е полувреме кај Бурса-Бешикташ :

Идеме со полуфиналето од словачкиот куп , натпревар помеѓу Жилина и Трнава , две екипи кои меѓусебе играт дуели со малце голови , па ја еден доказ за тоа :

http://www.betexplorer.com/soccer/slovakia/slovak-cup/nextmatch.php?matchid=1520349&section=uo-odds

9 дуели , 8 пати 0-2 , само еднаш 3+.
Коеф за 0-2 не е лош , @ 1.60 и е стабилен за сеа. Жилина оваа сезона не е екипата која лани беше шампион и игра слабо , пред некое коло играа 1:1 со Трнава во лигата , а за утре ќе имат и неколку отсуства ко шо прочитав од нивниот сајт : http://www.mskzilina.sk/index.php?url=clanok-detail&id=3110

0-2 @ 1.60 у комбо со Малага +1,5 @ 1.50 за утре ми се некако печени :)

Карлович или врајќај се и победи, или одовде директ в пензија. Пацер глуп губи сет од 450 играч на АТП кој до вчера играше на ИТФ турнири.
HG2 го имам. :pos: Увек играм против Карлович на земјениве турнири, дрво некастрено е овој. Не дека ти се праам нешто али да си знаеш да не играш за него. Може ќе тепа на крај ама дупка невидена е, џабе е толкав стап 210 цм, у последно време станал и нестабилен на негов сервис.

Многу бедно чуство коа прва на ливче ќе те бутне!
Затоа јас поучен од такви моменти цело време гледам утакмиците да ми бидат во слично време.
Најбедно чувство е прва или последна ќе те падне.
Пример во недела кога ќе те заебе првата од италијанците.
Или кога ќе ги фатиш во недела Италијаните,Германците,Англичаните,Шпанците и ќе те заебе Порто/Бенфика/Спортинг од 21:30 :facepalm:

Aј експертите за ЕвроЛига нека се произнесат дали Барселона - Панатинајкос ќе биде 1 утре. За солидна уплата се работи.

Барса е без Пит Мајкл кој е аут до крајот на сезоната и без Чави Рабаседа кој најверојатно ќе ја пропушти целата серија со Пао. Ќе биде доста тврд меч ова, според мене минус е ова како планина. Ќе има јаки дуели под кошевите, Џаваи против Скорцианитис, Гист и Лазме против Томич и Лорбек, Диамантидис против Наваро...

Цццц...

sdsdsdse.jpg

Ако не тепа Порто цел живот ништо да не освојат,скапаница од тим !
2 пречки во второ,на глава да им падне таа пречка !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom