Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Локарно сепак само кец второ полувреме. Ах:tapp:
--- надополнето: 27 март 2013 во 20:32 ---
Падова и Беленензе ги стаив вие немате време.:нинџ:

easy win

Филаделфија-Милвоки-т1 - 99 1.90
Портланд-Бруклин-H1 1,5 1.90
Минесота-Ла Лејкерс-2 1.45
Сан Антонио-Денвер- 213,5 - 1.90
Џони која ти е најсигурна од овие по 1.9 да ја ставам? :D

Џони која ти е најсигурна од овие по 1.9 да ја ставам? :D

Портланд мислам ќе му ја дупнат глата на Бруклин...таа некако ми делува најсигурна:D

Бруклин без Џо Џонсон..Лилард ду јуар џаб :D

Untitled.png
Клиперси би требало да победат вечерва , Лејкерс навивачки ги играм и против минесота им оди кога играат , Мајами ги играм поради тоа што се враќа вејд , а кај Чикаго ги нема Ноа и Белинели вечерва , Атланта поради тоа што кај торонто го нема Руди Геј вечерва .
едит : Игра геј али ајде како било може да тепа атланта :D
--- надополнето: 28 март 2013 во 00:47 ---
Лејкерс и Мајами на 10 евра кога не им тргна на атланта :D

За утре еден мега сингл што мислам дека нема кај да бега...

Ефес Пилсен-Уникаја - хендикеп 2јка 7,5 или можи да ја намалат максимум 6,5.

нож до коска ќе биди во оваа утакмица..и на двете екипи му треба за фајнл фор и двете екипи ќе влезат максимално измотивирани за овој натпревар но мислам дека Уникаја е поквалитетна екипа и малце се изненадив кога ја видов оваа разлика..за потсетување Уникаја ги победи Реал Мадрид и ЦСка Москва на гостински терен што значи дека се работи за квалитетна екипа и не ми се верува да загуби со повеќе од 7 на утрешниот дуел

нож до коска ќе биди во оваа утакмица..и на двете екипи му треба за фајнл фор и двете екипи ќе влезат максимално измотивирани за овој натпревар но мислам дека Уникаја е поквалитетна екипа и малце се изненадив кога ја видов оваа разлика..за потсетување Уникаја ги победи Реал Мадрид и ЦСка Москва на гостински терен што значи дека се работи за квалитетна екипа и не ми се верува да загуби со повеќе од 7 на утрешниот дуел
Тачно чак што више многу лесно може да не влезе ни 1,мада кога Ефес игра дома е друга екипа.Исто и у моцарт е 7,5,што значи дека за да паднеш ефес треба да тепа со 8 разлика,така да,да би требало ова да испадне добар сингал.Плус ќе го има на ск,супер термин за нервоза:D.

Чикаго-Мајами 1 хен 5.5. 1.9 коеф.

(y) Сега малце ми е криво што не ја ставив чист 1, ама и вака не жалам :)

Поздрав до тој што пред 2 дена ми викаше дека серијата на Мајами ќе трае :D

Без Каловеј и Симон се Уникаха

Тернана - Пескара Х-Х
Во сите кладилници паѓа коефициентот за Х , така што голема е веројатноста оваа утакмица да заврши и без голови .
Сигурност: 90 %
--- надополнето: 28 март 2013 во 19:07 ---
Тернана - Бреша Х-Х
Во сите кладилници паѓа коефициентот за Х , така што голема е веројатноста оваа утакмица да заврши и без голови .
Сигурност: 90 %

Efes-Unicaja-64-70
easy win

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom