Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Абе знам тоа, прашувам која страна е странава за уплајќање... Да не е некоја за безвезе...

Dortmund II- Erfurt 1 ili bilo koga 1, 2.40 ili 1.95
Patriotas - Cucuta 1 2.10
San Antonio- Golden State 203 +
Valencia - Lokomotiv Kuban 150 +

Некој да ми објасни какво уплаќање е ова ??? Човеков по грешка ја стави сликава, стоеше 2 минути и ја избриша... Утакмицата и другото ја го затемнив... Кој сака да ја добие нека ми пише ПП... Ипак 400кн се 50 евра...

ssssskw.png
koja e utakmicava, zosto ne ni ja kazes ??

20:30 Анверпен - Хејст 2 (4.00)

Личи на соработка погледнете ги меѓусебните..
1.PNG

2010-11 изиграле 3/3
2011-12 2те ги тепал Хејст ваљда зошто бил погоре и имал шанси за топ4 а Анверпен не биле загрозени
2012-13 Првата ја тепал Анверпен сега на ред е Хејст, му требаат бодовиве за да не испадне од лига..

Анверпен денеска без Laerenbergh, Vandenbroeck, Daeseleire, Mady, Giverin и Dom.
Коефициентот е во пад од 6.30 на 3.50 на светскиве кладилници..

Што мислите вреди да се игра/проба 2ка?

Пиши ја де тука утакмицата кога веќе ја имаш и си ја начекал на ФБ.

МЗТ со кожув негде ја има да се игра т.е. МК баскет. И колку е коефициент??

20:30 Анверпен - Хејст 2 (4.00)

Личи на соработка погледнете ги меѓусебните..
Прегледај го приврзокот 60591

2010-11 изиграле 3/3
2011-12 2те ги тепал Хејст ваљда зошто бил погоре и имал шанси за топ4 а Анверпен не биле загрозени
2012-13 Првата ја тепал Анверпен сега на ред е Хејст, му требаат бодовиве за да не испадне од лига..

Анверпен денеска без Laerenbergh, Vandenbroeck, Daeseleire, Mady, Giverin и Dom.
Коефициентот е во пад од 6.30 на 3.50 на светскиве кладилници..

Што мислите вреди да се игра/проба 2ка?
За момент помислив дека ќе излезе 2ка ама ништо...отидоа парите..:tapp::facepalm:

За момент помислив дека ќе излезе 2ка ама ништо...отидоа парите..:tapp::facepalm:

Жив се изедов кога видов од 1-0 кога ја свртија 1-2 што ставив малце пари (250 ден) кога на крај 4-2 :eek: како и да е од досегашното искуство на вакви натпревари “соработки“ никако да не се уплаќа голема сума, добар дел од нив заебуваат.

lugje znaete u mozart za odlozhena shto se pravi, se cheka da se izigra ili se rachuna koef. 1 ?

Жив се изедов кога видов од 1-0 кога ја свртија 1-2 што ставив малце пари (250 ден) кога на крај 4-2 :eek: како и да е од досегашното искуство на вакви натпревари “соработки“ никако да не се уплаќа голема сума, добар дел од нив заебуваат.

Она ако беше соработка бравос.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom