Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Уште ПСЖ фалеше за комплет цела франција да не ебат в газ. Трауми ќе имам од овие францускиве посрани тимој, особено Лил местачине.

барса т1 2+ си ја играл за 1.10 коеф ? боље кец да си ја пишел ќе било 1,15.. а иначе убаво ливче има шанси да испадне (y)

Брат онака ги начкрапав на брзинка на врвење бев в кладилница јас не ни видов коеф за нив

Кој играше на Надал нека го фрла ливчето овој нема шанси да се врати против ваков противник !

Рома -1
Лекерс -1
Гранада -1х
Надал -23.5+
Барса -4+
За 200 ми носи 1600...
Of topick
Пуштив и јас сега едно после цел малерен викенд! Значи ги имам Анжи Х-1, прво 0:0 второ почнува гостите со играч помалце даваат гол 0:1, педериве 1:1 израмнуваат и толку остана...
Сандерленд ги имам 1 на друго 0:1, им дава црвен на Норвич, па им суди пенал на Сандерленд 1:1... Напаѓаат цело време и толку остана, извади Норвич нерешено со еден шут кон гол...
На трето ливче Данди против оние Дунде или како и да беа ги имам 1, дава на 0 0 црвен на гостите, со црвен даваат гол 0:1 израмнува Данди на 1:1 и толку останува... Па уште ова ако ме заебе сега отидоа парите јабана :noze:
Уште Лекерс вечер се надевам ќе ме оправат...

Кој играше на Надал нека го фрла ливчето овој нема шанси да се врати против ваков противник !

Имам една слика за тебе, само да ми се наполни телефонот малце, да го сликнам...:)

Не беше лесно да се гледа...

39691712.jpg

Имам една слика за тебе, само да ми се наполни телефонот малце, да го сликнам...:)

39691712.jpg

e vaka se igra, bez lakomenje
--- надополнето: 18 март 2013 во 14:16 ---

39691712.jpg

--- надополнето: 18 март 2013 во 14:20 ---

39691712.jpg

18:00 Ginepri R. - Ungur A. 1 (1.70)
19:30 Russell M. - Souza J. 1 (1.35)
19:30 Sweeting R. -Sela D. 2 (2.00)

4.6

Мислам дека њујорк никс за вечер може да пројде двојка, а коефициентот е 4 ..иако не игра кармело , чендлер и уште еден не ми текнува кој беше мислам дека имаат квалитет за победа против јута џез

Buri-Stivenidž - 3+ (2.00)
Akrington Stenli-AFC Vimbldon - tim12+ (2.20)
Breintri Taun - Voking - 1 (2.20)
Njuport Kaunti - Kiderminster Har - 3+ (1.70)
Kembridž Jun. - Ebsflit Junajted - 1 (1.65)
Dandalk - Slajgo Rovers - tim22+ (1.55)
Juve Stabija - Sasuolo - 2 (2.30)
Brešin Siti - Stranrer - 1 (1.55)

Коеф е околу 150, за 50 денари иде 7500... Ако можи некој да ми пресмета систем 7/8 колку би била минимална добивка..
П.С. Типовиве се баш добро анализирани...

Oldham - Hartlepool - 1 (1.95)
Accrington - Wimbledon - 1 (2.70)
Macclesfield - Telford - 1 (1.5)
Newport - Kidderminster - GG (1.6)
Wrexham - Mansfield - GG (1.6)
Koeficient : 20

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom