Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Кој има онлајн акаунт нека пушти правопропорционален облог на голови на Челси - Вест Хем...

Освен бет сити има некоја друга што нуди тотал на играчи Нба?

Ми останаја онака 40 ден и си ојдов да си чкртнам нешто денес па ете вака излезе

Портко 2ка
Фенербахце ТМ2 2+
Барселона ТМ1 2+
Рома ТМ1 2+
Сент Етјен - ПСЖ ГГ
Осасуна - Атлетико Мадрид ТМ2 2+

Ми останаја онака 40 ден и си ојдов да си чкртнам нешто денес па ете вака излезе

Портко 2ка
Фенербахце ТМ2 2+
Барселона ТМ1 2+
Рома ТМ1 2+
Сент Етјен - ПСЖ ГГ
Реално ливче ми изгледа ...

Портко 2ка
Фенербахце ТМ2 2+
Барселона ТМ1 2+
Рома ТМ1 2+
Сент Етјен - ПСЖ ГГ

барса т1 2+ си ја играл за 1.10 коеф ? боље кец да си ја пишел ќе било 1,15.. а иначе убаво ливче има шанси да испадне (y)

Рома -1
Лекерс -1
Гранада -1х
Надал -23.5+
Барса -4+
За 200 ми носи 1600...
Of topick
Пуштив и јас сега едно после цел малерен викенд! Значи ги имам Анжи Х-1, прво 0:0 второ почнува гостите со играч помалце даваат гол 0:1, педериве 1:1 израмнуваат и толку остана...
Сандерленд ги имам 1 на друго 0:1, им дава црвен на Норвич, па им суди пенал на Сандерленд 1:1... Напаѓаат цело време и толку остана, извади Норвич нерешено со еден шут кон гол...
На трето ливче Данди против оние Дунде или како и да беа ги имам 1, дава на 0 0 црвен на гостите, со црвен даваат гол 0:1 израмнува Данди на 1:1 и толку останува... Па уште ова ако ме заебе сега отидоа парите јабана :noze:

Ајде само уште Днипро ги чекам за 4700 !!!!! :mad:
и јас ги чекав другар еве што испадна .. глупаци незнам како 10 победи без нерешено и пораз само врзале во серија .. со ваква игра никаде

Мартинез пенал промаши женаму да ја ебам
Да умре бе циганот, после тоа излезе и сам од косо со голманот се посрамоти, ќе се утепаше за малце. Да им се намочам во тоа простаците цел свет го заебаа, ние шампиони ќе ги праиме.
За вечер Надал 1h. :)

Ова не е можно:place:,порто ме утепа,а псж изглеа ќе ме дотепа,од 0-2,2-2:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom