Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Па за шо го купија Хулк бе за шо дадоја толку пари, имаше со си топка да го пикнит голманон.

Солиден? Немој да ме јебеш. Ова може да го каже некој само што не гледа тенис. Ако го гледаше синоќа против Вавринка, јасно е дека Федерер беше ДААААЛЕКУ од солиден. Воопшто не знам како победи. Правеше некои аматерски грешки и маваше аути по 2-3 метра. Ова вечер е чиста 2ка со 2.10 коеф. независно тоа ова ќе биде само 3 меч на Надал на твра подлога после повредата. Освен ако Федерер не ја смени играта од сношти за 360 степени па да победи.

Од шо гледаш од навивачки аспект зато врска немаш!
Ако е за така и Надал изигра КАТАСТРОФАЛНО со Гулбис, незнам ни јас како тепа со Гулбис, двата до сега имат изгубено по 1 сет, не е ни Федерер розов на овој турнир, но ќе видиш кој ќе победи вечер!

аууу што ми се дешава, предходната недела бев 1500 денари +, неделава сум 3000 во минус... Дај кажете некоја да се извадам...

Од шо гледаш од навивачки аспект зато врска немаш!
Ако е за така и Надал изигра КАТАСТРОФАЛНО со Гулбис, незнам ни јас како тепа со Гулбис, двата до сега имат изгубено по 1 сет, не е ни Федерер розов на овој турнир, но ќе видиш кој ќе победи вечер!
Очигледно е дека не разбираш ни Т од Тенис.

Па за шо го купија Хулк бе за шо дадоја толку пари, имаше со си топка да го пикнит голманон.

Никако не требаше тој капитенот да шутира, 2-3 минути претходно влезе во мини тепачка...
Кога видов дека он ке шутира, чекав да ми ја отвори во живо да ја пуштам дека ке го промаши пеналот, не ја дадоа на бет365 ...

Темава од типови испадна нешто сосема друго као коментирање кој како изиграл после утакмица , кој што утнал , и кој во што се разбира...
иначе од мене за денес:
енди мареј - Дел потро - 1
Петрова/среботник - Макарова/веснина - 1
Мариа Шарапова - Возниацки - хендикеп 1
Оливер Рохус - Петцнер - 1

за 200 денари уплата , добивка 1000 денари , со среќа:)

Unterhaching-Sarbriken 2 kf.2,8
--- надополнето: 15 март 2013 во 15:06 ---
Unterhaching-Sarbriken 2 kf.2,8

Drogheda - Limerick 1 @ 2.05
NK Zagreb - Lok.Zagreb 1 @ 1.90

Денеска Франција и Холандија вторите лиги 1+пп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom