Полесно неможеше,за 5 минути 600 денари во џепБаерн-Арсенал ,Арсенал дека ќе даде гол 1.6 коефициент,се мислам на 1000 да го играм сингл,па сепак Арсенал е не е Гројтер Фурт !
Солиден? Немој да ме јебеш. Ова може да го каже некој само што не гледа тенис. Ако го гледаше синоќа против Вавринка, јасно е дека Федерер беше ДААААЛЕКУ од солиден. Воопшто не знам како победи. Правеше некои аматерски грешки и маваше аути по 2-3 метра. Ова вечер е чиста 2ка со 2.10 коеф. независно тоа ова ќе биде само 3 меч на Надал на твра подлога после повредата. Освен ако Федерер не ја смени играта од сношти за 360 степени па да победи.Federer - Nadal 1 (super tip) @ 1.85
После долгата пауза на Надал, полека се враќа до заврниците на турнирите, сеуште не игра баш добро, од друга страна Федерер е солиден на овај турнир, па така мислам нема да има некои посериозни проблеми за победа над Надал !
Сношти играше се само тенис не играше Федерер , а јас си мислев ќе го добие во два сета па и во три сета со малаце мака ама вчера се намачи и тоа како за да го добие на Вавринка , денес 22.5+ би требало да биде еден сет очекувам тајбрејк да се играСолиден? Немој да ме јебеш. Ова може да го каже некој само што не гледа тенис. Ако го гледаше синоќа против Вавринка, јасно е дека Федерер беше ДААААЛЕКУ од солиден. Воопшто не знам како победи. Правеше некои аматерски грешки и маваше аути по 2-3 метра. Ова вечер е чиста 2ка со 2.10 коеф. независно тоа ова ќе биде само 3 меч на Надал на твра подлога после повредата. Освен ако Федерер не ја смени играта од сношти за 360 степени па да победи.
А ако биде 6:1, 1:6, 6:1 тогаш што правимеФедерер - Надал може да ја фурате плус гемови, 22.5 е граница у спорт лајф, ќе има сигурно 3 сета ))
Ќе играте над 2,5 сета и решен проблемА ако биде 6:1, 1:6, 6:1 тогаш што правиме