- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Аман! Зш ми кажа бе другар зошто? Никојпат да не погодет од пенал појќе.Види во 87 пенал промаршија !
Аман! Зш ми кажа бе другар зошто? Никојпат да не погодет од пенал појќе.Види во 87 пенал промаршија !
Зенит ајр да не видит, толку еден гол не можевте да дајте.. Или па да примевте барем, за еден посран гол
Од шо гледаш од навивачки аспект зато врска немаш!Солиден? Немој да ме јебеш. Ова може да го каже некој само што не гледа тенис. Ако го гледаше синоќа против Вавринка, јасно е дека Федерер беше ДААААЛЕКУ од солиден. Воопшто не знам како победи. Правеше некои аматерски грешки и маваше аути по 2-3 метра. Ова вечер е чиста 2ка со 2.10 коеф. независно тоа ова ќе биде само 3 меч на Надал на твра подлога после повредата. Освен ако Федерер не ја смени играта од сношти за 360 степени па да победи.
Очигледно е дека не разбираш ни Т од Тенис.Од шо гледаш од навивачки аспект зато врска немаш!
Ако е за така и Надал изигра КАТАСТРОФАЛНО со Гулбис, незнам ни јас како тепа со Гулбис, двата до сега имат изгубено по 1 сет, не е ни Федерер розов на овој турнир, но ќе видиш кој ќе победи вечер!
Никако не требаше тој капитенот да шутира, 2-3 минути претходно влезе во мини тепачка...Па за шо го купија Хулк бе за шо дадоја толку пари, имаше со си топка да го пикнит голманон.
Њујорк без Чендлер, Мело и Стадемајер.
од фудбалите Леванте оди понатаму, Челзи оди понатаму.