Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
9cda1ee9-482e-4465-8bda-c2f5ead62d0e

Еве ова ливче го имам изиграно пред два дена,интересна работа .Ќе си го тргнеш негде на страна,и не му се секираш.Ако влезе,добра пара иде,ако не здравје друг пат.:) Три ливчиња вакви имам исти.

Во Бетсити можете да искомбинирате,има триста заебанции за играње.:)

9cda1ee9-482e-4465-8bda-c2f5ead62d0e

Еве ова ливче го имам изиграно пред два дена,интересна работа .Ќе си го тргнеш негде на страна,и не му се секираш.Ако влезе,добра пара иде,ако не здравје друг пат.:) Три ливчиња вакви имам исти.

Во Бетсити можете да искомбинирате,има триста заебанции за играње.:)
Јако ова ко сметки коа плачаш:pos::pos::pos:.

за утре некако сигурна ми е јарослав-череповец 1, хокеј русија плеј оф. се игра до 4 победи, а на првата утакмица тепа гостинот. втората пак се игра на ист терен. по некоо логика, нема шанси и втората да ја тепа пак гостинот, особено шо е многу послабо пласиран од домаќинот после регуларниот дел од сезоната.
е сега, дали знај некој кај можи да се види дали со прекинот на локаутот во НХЛ, некои играчи им заминаа и на јарослав и на череповец. ако нема многу, тогаш за 1Х би бил некаде 1,25-1,30, идеално за уплата од 6000 ден.

Брат мислам дека треба да ги гледаш реално работите како стојат...А не како вчера што се фрлаа со оние Арсенал 1-1...каков милан тој не може Џенова да ја тепа плус нема да играат Балотели Фламини,Дејонг...Не сум за Барселона,али ги гледам работите реално како стојат...Али сепак со среќа...:)
и те молам другпат споредби со некој дрва што типуваат глупости не ме споредувај .. ајде уште еден гол и нека цицаат вие ЦИГАНИВЕ!!!
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 22:26 ---

Најако ќе биди кога сите утре 1X ќе ја играат и кога ќе здрма Барселона 2-3 гола на брзински и сите по капа:D..

Ај сега нека кренат рака сите што уплатија 2-ка на 1.50 коефициент :)
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 22:41 ---
Milan ne dava gol 2.5 a na dr livce tocen rez 0:0

Како можеш против сопствениот тим да се кладиш?
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 22:42 ---
Не ве разбирам тие што се будалеете и играте 1X на Милан - Барса не толку привлечен коефициент 2.40 или 2.50. Мое мислење е ако некој е толку уверен во кикс на Барселона (од Милан еј :pos:) тешко дека тоа би се остварило со нивна победа. Многу порадо би играл на X или воопшто не играјте чувајте си ги парите оти Меси дава два гола вечер сигурно :icon_lol:

Поздрав и до тебе брат ... :)

не играм фудбал , дека нема пара во фудбал играње , ама само да ви препорачам да не се залетувате на Галата. од турчин поглуп НЕМА. Заебете тоа засилувања и дека Шалке не е во форма. Турчин си е турчин . Попрво гг играјте ја . И да излезе кец , на тежок начин ќе излезе.

Каков експерт човече :cuc: Секоја чест , од збор до збор погоди.

само јас сум еднинствен шо ја играв милам т1 2+,ама ме заеба галата ја имав х-1 за 50 ден(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom