bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.186
- Поени од реакции
- 7.437
А јас замисли дупла победа ја имавКардиф Брајтон 0-1... Штета што заборавив да ја изиграм со Вотфорд, слепец...3,75 коеф
ама само како дел од неуспешен систем 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А јас замисли дупла победа ја имавКардиф Брајтон 0-1... Штета што заборавив да ја изиграм со Вотфорд, слепец...3,75 коеф
ама само како дел од неуспешен систем 
(најнесигурна ми е ова)КХЛ почнаа плеј-оф? Значи сега почнува она вистинското, а?За сингл
СKA = 4,5+ 1.75 Спортлајф = поклон коефициент секаде е 1,60 онлајн
тикет
Јарослав = - 4,5 1,90
ЦСКА = 1 1,65
Динамо М = 4,5+ 1,65(најнесигурна ми е ова)
Да денес почнува а гледам и некаков плеј аут има оваа година веројатно ке има и испагање од лигатаКХЛ почнаа плеј-оф? Значи сега почнува она вистинското, а?
Милан - Барселона - 2...
Милан ќе игра без Балотели, Де Јонг, Робињо, Алгери...
Барселона ќе игра без Виља...

вака како навивач на Милан, да те убедам дека Милан денеска сигурно не губи, ама и гг3+ нема кај да бега, ГГ прво исто така е добро да се проба.Milan ne dava gol 2.5 a na dr livce tocen rez 0:0
многу се согласувам, со типовиве, но Ска досега никогаш не испаднале на 4,5 кога има над 1,60 квота, иако сакам да испаднеЗа сингл
СKA = 4,5+ 1.75 Спортлајф = поклон коефициент секаде е 1,60 онлајн
тикет
Јарослав = - 4,5 1,90
ЦСКА = 1 1,65
Динамо М = 4,5+ 1,65(најнесигурна ми е ова)
ова како да си прашал ја играв Милан - Барселона - 1хен. (-0,1) заврши 0:4 , ја фатив ли ... ЛОЛПрашање: Го играв Монфилс - Гранолес h1(-3.5), мечот заврши 4:6 4:6. добитен сум или не?
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 22:55 ---
Прашање: Го играв Монфилс - Гранолес h1(-3.5), мечот заврши 4:6 4:6. добитен сум или не?

Не игре, бидејки играше за Манчестер Сити.вие како сакате ама јас 500денари ќе си ставам денеска на Милан 1&3+ (8.2) спортлајф, па и да не ја фатам нема да бидам банкротирам. Инаку сум убеден дека денеска барселона ќе игра по лабаво, односно ќе се препупшти на атмосферата на Сан Сиро и тешко дека ќе успее да победи. За гол ќе дадат но тогаш може и ќе почнат вистинските маки. на гости кај реал сосиедад видовме чудо, потклекнаа на атмосфера во само едно полувреме. Не дека Милан игра нешто посебно добро и квалитетно, не заборавајте дека Милан поодамна нема пораз, Балотели сите знаеме како може да изигра доколку е мотивиран. Сега незнам шпекулацииве дека нема да игра колку се точни но како и да е 1,1 коефициент за пролаз на Барселона мене ми е многу потценувачки. И за крај па и да победи Милан денеска , Барса на домашен терен нема да им врати?.. се сеќаваме на Арсенал на емирати 2:1 ....
ПС. се очекува фановите на барселона да ме хејтаат не за друго пошто сум за Челзи
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 13:29 ---
Галатасарај - Шалке - 1 ..... се е јасно тука, од една страна Дидиер Дрогба, од друга страна нека кренат два прсти сите што паѓаат на Шалке годинава во бундес.. \/
еј да... ич не ми текна на тоа :S Штета..Не игре, бидејки играше за Манчестер Сити.