thisisnoizy
Good things take time
Имаш некое инфо за ова или онака твој тип е, пошо глеам 1 е на полувреме![]()
Mi ja kazha drugarche, onaka chisto, igraj ja mi vika. Pa ja pushtiv na 5 evra. Se nadevam kje ispadne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш некое инфо за ова или онака твој тип е, пошо глеам 1 е на полувреме![]()
Јако ова ко сметки коа плачаш![]()
Еве ова ливче го имам изиграно пред два дена,интересна работа .Ќе си го тргнеш негде на страна,и не му се секираш.Ако влезе,добра пара иде,ако не здравје друг пат.Три ливчиња вакви имам исти.
Во Бетсити можете да искомбинирате,има триста заебанции за играње.![]()
Ова не е могуче.....у 46та минута дава гол шалкеОтиде ова:
Гала - Шалке - 1-1
Милан - Барса - Х-2
![]()
и те молам другпат споредби со некој дрва што типуваат глупости не ме споредувај .. ајде уште еден гол и нека цицаат вие ЦИГАНИВЕ!!!Брат мислам дека треба да ги гледаш реално работите како стојат...А не како вчера што се фрлаа со оние Арсенал 1-1...каков милан тој не може Џенова да ја тепа плус нема да играат Балотели Фламини,Дејонг...Не сум за Барселона,али ги гледам работите реално како стојат...Али сепак со среќа...![]()
Најако ќе биди кога сите утре 1X ќе ја играат и кога ќе здрма Барселона 2-3 гола на брзински и сите по капа..
Milan ne dava gol 2.5 a na dr livce tocen rez 0:0
Не ве разбирам тие што се будалеете и играте 1X на Милан - Барса не толку привлечен коефициент 2.40 или 2.50. Мое мислење е ако некој е толку уверен во кикс на Барселона (од Милан еј) тешко дека тоа би се остварило со нивна победа. Многу порадо би играл на X или воопшто не играјте чувајте си ги парите оти Меси дава два гола вечер сигурно
![]()
братче не се мачи , сега ДЕМЕК не се тукаАј сега нека кренат рака сите што уплатија 2-ка на 1
??? што те нема ...Пријателе ова не е македонска лига па кој ќе појди во Арачиново ќе ги наполни гаќите....
![]()
не играм фудбал , дека нема пара во фудбал играње , ама само да ви препорачам да не се залетувате на Галата. од турчин поглуп НЕМА. Заебете тоа засилувања и дека Шалке не е во форма. Турчин си е турчин . Попрво гг играјте ја . И да излезе кец , на тежок начин ќе излезе.