Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НеПрашање: Го играв Монфилс - Гранолес h1(-3.5), мечот заврши 4:6 4:6. добитен сум или не?
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 22:55 ---
Прашање: Го играв Монфилс - Гранолес h1(-3.5), мечот заврши 4:6 4:6. добитен сум или не?
Уште еден фан на Барса да каже 1Х за Милан ќе ме разубедитеBarca najsigurno e 2-3, no i 1X moze da se proba. Od druga strana Galata e siguren 1
Со стегнати заби можеби до 0-0/1-1Нешто изјави пред мечот имате некакви? Оптимисити сте?![]()
Нели лани Милан правеа фори со теренот ова она вода курац палац да неможат барса да ја имаат својата игра? Најизводливо опет истото , кај нив да гости да стегнат заби и пенали мајката, неверувам друга опција да имаат.
Префрлање пари на картица не оди преку формулар, само ги бараш парите и ти ги праќаат на виза картица и после си ги повлекуваш од банкомат. Манибукерс исплаќа на тој начин и зема 1.80 еур провизија при секое повлекување. Нема драпање со шалтери.
Епа уплатив на бет365 преку манибукерс, и уплатив ливче и кога добив парите ми ги вратија на манибукерс сметката. После повлеков пари преку withdraw на манибукерс и по 3 работни дена стигнаа на картичка, ниту некој ми се јави по телефон ниту ништо. Си појдов до банкомат и си ги извадив парите и си ги ставив во џеб. Ова на виза картичка на Уни банкаСи пробал така да извадиш??За мене друга беше процедурата.
Епа уплатив на бет365 преку манибукерс, и уплатив ливче и кога добив парите ми ги вратија на манибукерс сметката. После повлеков пари преку withdraw на манибукерс и по 3 работни дена стигнаа на картичка, ниту некој ми се јави по телефон ниту ништо. Си појдов до банкомат и си ги извадив парите и си ги ставив во џеб. Ова на виза картичка на Уни банка
Најако ќе биди кога сите утре 1X ќе ја играат и кога ќе здрма Барселона 2-3 гола на брзински и сите по капа..