Napoli бре човек 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
МестачиНаполи све да ви ебам клошарски тим,а она гомното Мацари поодвратно створење во живот не сум видел.
продадоа дел од клучните играчи овие Клуж а и овој Капетањос мислам нема да игра поради повреда така да поарно ти е 1 ако играат за Интер сите па почекај види си состави треба да ги има уште сега.
продадоа дел од клучните играчи овие Клуж а и овој Капетањос мислам нема да игра поради повреда така да поарно ти е 1 ако играат за Интер сите па почекај види си состави треба да ги има уште сега.
И да не заборавам, на Наполи да им се сруши авионот кога ќе идат на гостување...Stuttgart - Genk X2 2.19
Ма да не дочекаат да се качат во авион шугавитеИ да не заборавам, на Наполи да им се сруши авионот кога ќе идат на гостување...
ставив 15 утакмици, 50 уплата, 1200 добивка, 3 ме заебааИ јас сум за тоа, морам да се извадам од вчера. Те молам кажи ми кој утакмици ќе ги ставиш
Мене за 1100 само твојов тип Штудгарт,баш последните 20 минути ги гледав,скроз отворена игра на 2те страни и од безвезе контра у 92 дадоа овие гомнава голИ да не заборавам, на Наполи да им се сруши авионот кога ќе идат на гостување...