Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Наполи све да ви ебам клошарски тим,а она гомното Мацари поодвратно створење во живот не сум видел.

Леверкузен... Ако вчера и завчера имавме супер ден, денес ЕЛ успееа се да упропастат уште на почеток.:)

ubo livce ama to e to tolku za losoto

Attachments

• dada.jpg
    dada.jpg
    77,9 KB · Прегледи: 36
продадоа дел од клучните играчи овие Клуж а и овој Капетањос мислам нема да игра поради повреда така да поарно ти е 1 ако играат за Интер сите па почекај види си состави треба да ги има уште сега.

Епа не го знаев ова,ама и јас ја пишав веќе така да ќе видиме...1-0 на полувреме па да се надевам :)
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 21:57 ---
продадоа дел од клучните играчи овие Клуж а и овој Капетањос мислам нема да игра поради повреда така да поарно ти е 1 ако играат за Интер сите па почекај види си состави треба да ги има уште сега.

Епа не го знаев ова,ама и јас ја пишав веќе така да ќе видиме...1-0 на полувреме па да се надевам :)

Па побогу шо уплаќате на такви екипи кога знаете дека е ова ЛЕ, најмасовно местење има тука. Глејте сега како на крај Базел, Тотенхем и Штутгарт нема да тепаат :P

Катастрофа ден... :( :(
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 23:14 ---
И јас сум за тоа, морам да се извадам од вчера. Те молам кажи ми кој утакмици ќе ги ставиш
ставив 15 утакмици, 50 уплата, 1200 добивка, 3 ме заебаа :(

И да не заборавам, на Наполи да им се сруши авионот кога ќе идат на гостување...
Мене за 1100 само твојов тип Штудгарт,баш последните 20 минути ги гледав,скроз отворена игра на 2те страни и од безвезе контра у 92 дадоа овие гомнава гол :tapp:

Дајте нешто за утре или за викенд да се истајме од гомнава до гуша?

Дај кажете некој предлог за сингл, да ја манам за All in...

Се мислам...
Le Havre - Angers - 1 (2.20)

Tours - Clermont - 1 (2.10)

Wolfburg - Bayern - T22+ ( незнам колку е коеф)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom