Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Еден од полошите викенди. Во секоја лига по неколку изненадувања. А сега наместо да се пишуваат цели страници со повторување на се едно исто, веќе почнете да ја гледате понудата за вторник/среда кога излегува и наредниот број билтен.

Што било било, дајте да се вадиме :)
Знам дека е рано за уште сега со тие анализи, ама ќе пишам уште сега. Што викате можно ли е и Реал-Манчестер и Шахтјор-Дормунд и двете ГГ3+ ?!
Јас би го намалил ризикот и би изиграл комбо од двете со ГГ....иако мислам дека Реал би можела да бидебогата со голови, но алчноста е непријател на тиспстерот(не на овој што побара 200 денари денес :pos:)
Мене Стандард ме сотре денес :mad:

Што е финта со кошарка хендикеп,за некои има - а за некои нема ? Како оди тоа ако може некој да ми објасни,зошто ректо играм кошарка :D Еве на пример Њу Јорк-ЛА Клиперс хендикеп -3.5,а за Бруклин-Сан Антонио 1.5.
Самиот збор ти кажува шо е хендикеп му се одземаат бодој на фаворитот во дуелот

каква незаинтересираност.

полесно здравје ! мемфис +96.5 , orlando +97.5 и торонто кец хендикеп .
Нема лајкови, нема типови,нема квота 7:D

Liverpul 1
Braga gg
Betis 1
Hibernain gg
Worcester gg
Chelmsford gg
Boreham wood 1
Manisaspor 1
Herta gg
San antonio 2
dosta e za deneska :D

Matosevic-Sock -22.5
Betis 1
Marrero/Verdasco vsT.Haas / De Voest 1
Za ponedelnik dosta e (y)

Ливерпул = гг4+
Емполи = 3+
Херта = гг3+
Брага = 4+
Бетис = 2-3

Абе денеска сите ќе ги пишам 3+, па што сака нека биди...

Hibernain, Drogheda, Chelmsford, Angers edna ke e 2/1 nema sansi denes da nema prelaz. Ovie mi vlegoa vo oci. Ke gi probam sistem 1/4 :D

Уште ли е на форумов тој дечкото со сигурните утакмици ? Собрав 200 денари да му купам сигурна утакмица :P
Он : Нанси - Стразбург 2хен , Рандерс - Ѓор т1<23.5 .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom