Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Леванте-1,можна соработка 3 за 3,а и Малага е лоша во гости,слабо дава голови,додека Леванте е солиден дома.

Верона 1,тука нема дилеми,Верона денеска ги зема сите 3 бода,можеби најголем кец.

Стоук-1,дома доста солиден против екипи од рангот на Ридинг.

Норвич-ГГ,ГГ3+-и едните и другите играат добар фудбал со доста голови,Норвич дома има ист број на дадени и примени голови,додека Фулам има 15-16 дадени со 25 примени (немам моментално билтен,ама вака нешто беа бројките)

Гирона-1,дома се одлични,а денеска им доаѓа очајниот гостин Херкулес.Мислам дека ќе ги отворат.

Лацио-ГГ2,немам некоја посебна анализа,ама треба да влезе овој тип,не знам зошто,ама највеќе ме влече кон ГГ2 :D

Нема логика некако...1.6 е за 1 а хендикепот -1.5...ако веќе очекуваат тесна утакмица треба коеф да се по 1.8 за 1 и 2.0 за 2-ка
А колку треба да е ? 4.5 ? нормално е на 1.25 да е над 4 а вака 1.5 е доволно и толку е .

Dajte be nesto analiza koa postirate tipovi, neli se dogovorivme taka da bide.ccc
Нанси - Реимс

И двете екипи се борат за опстанок, на двете екипи очајно им требаат бодови, домаќините ке имаат поддршка од публиката. Кај двете екипи ке го нема првиот голман, а кај Нанси ке нема и еден играч од одбраната. Нанси на последните 6 средби има одиграно ГГ, а Реимс е најслабата екипа на гостински терен досега.
Тип: 1 @ 2.00
за похрабрите Тип: 1& 3+ @ 3.7 (ако се земе фактот дека Нанси почесто прима и дава голови на домашен терен и дека и на Реимс му требаат бодови за опстанокот, па нема туку така да се откаже од бодовите и сигурно ке оди на постигнување на голови иако досега на гостински терен има само дадено 5 гола досега).

Single 1:

Murcia - Huelva - 1 @ 2.35

Single 2:

Levante - Malaga - 1 @ 2.7

Single 3:

Monterrey - Chivas - 2 @ 3.8

GL!

Еден тикет од мене
Стоките Т12+
А.Франкфурт Х2
Свонси 3+
пошто немам време да постирам секој ден типови со анализа на страната, еве нешто од мене, па ако сакаш препрати го и таму од тебе
ст.труден 2
гостите се во одлична форма, домаќинот е катастрофа. ст.труден има 4 победи во низа, па против последниот, се освен победа би било катастрофа за нив. ова е белгија 2 лига

загреб 1
ракомет ЛШ. ова е да се биде или не за загреб, а динамо има обезбедено учество во наредна фаза

коеф е околу 2,8

Brentford-Bury 2 4.3
Вака ја уплати еден во кладилница пред мене на 9000 дали дојава или како незнам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom