Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Napoli x
Juventus x
Siti x
Real x
Baern x

2/5
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 18:09 ---
Онлјан Хамбургер 2 @9.00
Е така пак нека губат, среќа што имам онлајн акаунт па ја ставив 2. :coffee: Мајмуни на друго ливче и имав 1;3+ за 1000 ден со Челзи 1;3+ и Арсенал 2. :гомце:

За утре Интер 1 Палермо 1, Рома 2 екипи кои од којзнае кога немаат победа. 6.5 коеф :cool:

Napoli x
Juventus x
Siti x
Real x
Baern x

2/5
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 18:09 ---

Е така пак нека губат, среќа што имам онлајн акаунт па ја ставив 2. :coffee: Мајмуни на друго ливче и имав 1;3+ за 1000 ден со Челзи 1;3+ i Арсенал 2. :гомце:

За утре Интер 1 Палермо 1, Рома 2 екипи кои од којзнае кога немаат победа. 6.5 коеф :cool:
Тешко овие 3 да победат утре ! Јас овие 3 не ги играм повеќе на тикет !

за утре Алфертон3+.Тотнем3+,Дортмунд3+ поке инфо во потпис, утре па кој сака нека се приклучи таму нема правила освен оние општите :D
Еден тикет од мене
Стоките Т12+
А.Франкфурт Х2
Свонси 3+
anigif_enhanced-buzz-31994-1359473038-6.gif

Добро малце оф топик, знајт некој шо му се дешават на Middlesbrough?

Ајј денеска ја оплескавме работата... Ај давајте некој тип за утре... Ама порано да биде, не како и секој ден, во 7 ја пишувате, а таа во седум ипол почнува...

За утре мислам дека сигурен кец е Манчестер. Иако Евертон не е слаба екипа и иако Манчестер во среда игра против Реал, мислам дека после киксот на Сити, Манчестер утре ќе си ја оконча титулата, ќе им врати за лани на Евертон и изгубените важни бодови и нема да ја повтори Фергусон истата грешка.
Најверојатно ќе се одмараат некои фудбалери, но сепак се професионалци и ќе си завршат работа.

1.75 е сосема солиден коефицент .

Друга според мене е Рајо-Атлетико 1x . Редно е Атлетико да киксне повторно, плус ова е мадридско дерби, па Ваљакано нема да се даде толку лесно и да изгуби. Коефицентот е 1.60 .

Астон Вила-Вест Хем 0-2 , слаби се со реализација и едни и други, Вест Хем игра ептен слабо на гости, а овие се борат самите со себе. Повеќе од два гола мислам дека нема да паднат.

Аталанта-Катанија и Самдорија-Рома се двете GG , а Интер кец и 3+ .

Отприлика овие утакмици ќе се најдат по моите тикети утре. И евентуално Сарагоса со Сосиедад кец, но ќе видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom