Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
За суперболот има некој пуштено пари ?? Да знам да ви држам среќа и поинтересно да ми биде не за друго :)

За суперболот има некој пуштено пари ?? Да знам да ви држам среќа и поинтересно да ми биде не за друго :)
Да имаше 7.5 хендикеп ќе пуштев на Балтимор да тепа со хендикеп (т.е. да не изгуби 7+ разлика) али вака не :)

Требаше супербоулов на + поени да се игра..

Колку нешто да се дешава вечер:

Gillingham 2-4
Ascoli 2-4
Levadiakos 0-2
3/3

Maasricht GG&4+
G.A.Eagles 3+
Munchen 1860 3-4
Real Madrid B GG&3+
3/4

Коеф. од 6 до 30

Levadiakos - 1 @ 2.0
Sudtirol - 1 @ 2.0
Ferreira - 1 @ 2.0

Шо викате да се пробат на ситно? После очајнички викенд следи очајнички понеделник но да се пратит нешто...

Луѓе,дај бе малку ПОСЕРИОЗНО да не речам ПРОФЕСИОНАЛНО да си ја сфатиме работата...:D
Да заличи темата на нешто,да има секој корист од предлозите шо се тука напишани....
Не знам за вас,ама мене ми делува ептен АМАТЕРСКИ темава...:tapp:
Се некои постови од типот ОВА ЌЕ ГО ИЗИГРАМ ДЕНЕС,па молби да се даде гол,КЛЕТВИ ПО ТИМОВИТЕ ШО ЌЕ ЗАЕБАТ,ПА НЕКОИ ИНСАЈДЕРСКИ ДОЈАВИ ОД НЕКОИ БЛОГЕРИ,од некоја дечурлана која нема ни 18 години,газот не знаат сами да си го избришат,погодиле две три ливчиња по 1000 денари,отвора на секој чекор профили на социјалните мрежи и дрнкаат ДОЈАВА МАКС БЕТ,ALL IN,ОВАА 80%...другата 50%:D :гомце: (со секоја чест на исклучоците,има членови шо даваат добри издржани анализи на нивните типови)....
Или пак пост со некоја утакмица во болд и толку...:eek:и шо треба ова да значи,демек сигурна е?А зошто така мислите?
Нема сигурна утакмица.....односно има,ама неа ја знаат само ограничен број луѓе....и никој не дава сигурен меч за ебани 50 денари по пуштен СМС.....
Баталете такви утакмици,да играме она шо го има на располагање,а не да чекаме од некои менаџери да се јават и да не збогатат....
Не знам како има сеуште будали шо веруваат на вакви клошари....(и јас бев будала пред 2 години)имав пишано пост за моето искуство со блогерите,шиткачите на дојави,постарите членови можеби ќе се сетат....сум купил 3 тн ДОЈАВИ ,со другари дадовме над 250 евра,ни на полувреме не влегоа на утакмиците,камоли пресврти,прелази жими курот...
Не се лажете,не ја полнете темава со постови од типот СТАРИ МАЈСТОР ЈА ДАДЕ,ЏАРО ЈА ДАДЕ...џаро ако беше таков мајстор немаше да банкротира....:D
Има и добри страни шо даваат по некој предлог,пред се Печели...доста добра успешност имаат на нивните предлози.....но грото се тиња....
Да не го тупам да се вратам на темата..
Значи мој предлог....
Да не се трупа темата со типови ОВА ГО ИЗИГРАВ...добро е шо го изигра браво,со среќа .АМА ЗОШТО?
Да има некое образложение......а не само се постираат типови и каша попара темата е....
Во форма се,им треба утакмицата,ефикасно играатдрн,дрн...било шо....
А не 3/4 од постовите се само пишани утакмиците и толку....:)
Напишете некој збор зошто мислите така,да држи типот,па ако излези арно,ако не повеќе среќа наредниот пат......
Ете има луѓе шо следат НБА ги знаат тимовите,следат форма на играчи,проблеми со повреди...
Тие нека пишуваат предлози,шо да се изигра..
Ракомет,други спортови....да има предлози....да има по некој тип...па ако сака да изигра некој арно....
Друг следел Шпанско,Италијанско,Премиер Лига....па да имаме некои корисни утакмици за тимовите шо ги играме...
Вака како на слепо се игра....демек Реал мора да победи зошто е Реал и крај,па после ќе ја полниме темата ПОПЛАКИ...
Сите играат исто,се маваме на некои тешки клошарски екипи ете како за викендот Шалке,вчера Фенер,Марсеј....
Е затоа и кладилниците лупат пари....затоа на секој чекор се отвораат нови уплатни места...зошто се во ќар...
За Битола ќе се осврнам,па пола град се заборчи до гуша кај лихвари,и жените си ги продаваат за кладилница...
И на крај,пак кладилницата победува..зошто паѓаат се на исти утакмици шо би рекле стрејнџерите hot favorites:D
Доколку секој се потруди малку би можело да се ископаат по неколку добри утакмици,со анализа зошто така да се изигра....
Ако се организира подобро темава ќе имаат сите ќар,вака не личи на ништо(според мене,не знам за вас...).....
И многу постари членови шо беа активни порано,шо имаа познавања,шо имаа добри добивки.... не пишуваат сега....
Да се ангажира некој модератор,ако има таков,па да воведи малку ред на темата,да се бришат спам постовите,да се оставаат само предлозите....
Од нас зависи....:D

За Битола ќе се осврнам,па пола град се заборчи до гуша кај лихвари,и жените си ги продаваат за кладилница...

Да дојдеме Битола да ебнеме некоја женичка а? :D

чек друже да минат колоквиумите у глава имам една супер идеја, мислам дека на сите ќе и се свиѓа, само почекајте 3-4 дена а + и ќе си имаме `наш` мордератор ( под наш подразбирам коцкар) и ке биде многу мнгогу постегнато ;)

Веќе некое време пишувам за тоа да се подсреди и да не се маваат офтопици и глупости но џабе е нема фајде има луѓе нешто што не го разбираат и спасот е само бан.

Се согласувам во поголемиот дел. Али еве јас пишувам овде што планирам да изиграм со цел да можеби некој ќе излезе со некаков аргумент да ме попишмани за некоја утакмица.
А дека треба да се воведе ред...треба.

Во склоп на муабетот на Tomasino , сите што се убедени за еден натпревар во денот е доволно за сите да бидеме победници, само може да има некој кој има контра факти за тој натпревар , поштено да си даде свое мислење. тоа од мене. еве на пример денеска јас би ја играл Олимпијакос - Пао кошарка на дербито во јужна МАКЕДОНИЈА.
Ова дерби секогаш било атрактивно со многу кошеви , оваа година првиот натпревар заврши со 60:64 за Олимпијакос. Пао ја нема повеќе српската клупа, Спанулис веќе не нивен член туку член на Олимп. Нетрпението во двата табори е огромна. Олимпијакос не верувам дека лесно би го совладал Пао иако оваа сезона почнува по малку да наликува на оној Пао кој освојуваше се. Нема посебни повреди во тимовите, оние ситни повреди што сезонски ги влечат играчите, истиот ритам може да го видиме и кога би биле комплетни. Пао сигурно ќе посакува да се одмазди за поразот во првиот натпревар сезонава но не верувам дека би успеал во тоа. Едно што сум сигурен е тоа што повеќе од 148 коша сигурно би имало на ова дерби дури и половина од границата за полувреме е повеќе од сигурна. Сепак за оние кои мислат дека Олимпијакос не би го победил овој натпревар им предлагам да ја играат двојка со хендикеп од 6 коша.
ТИП: 147.5 >
пс. се надевам дека темава конечно ќе заличи.

Кај сте другари добри сте, ај да давам нешто и јас одамна ме нема тука:

Монако Т2 2+ (2.30)
Реал Мадрид Б Т1 2+ (2.50)

Mission impossible.
Се шо си напишал е во ред ама потсети се дека живееш во Македонија и сите се научени да чекаат на готово побрзо би платиле дојава отколку да побараат некоја информација и сами да се потрудат да напишат нешто.
Беше член и ти од таа групата на ФБ ако не се лажам само незнам во кој период се приклучи дали во добриот или во тој коа почна да се забушават ама знам дека то беше најдобар начин на работа и се праеше кеш и шо е најбитно имаше квалитет во почетните неколку месеци утакмиците се факаа како алва голем број на информации,мислења и др.тоа можат да го потврдат и LaChupacabraLoca,wARMAN69,пунтер,и останатите не можам да се сетам моментално исто и Tutor,Cold Breath и др. шо делевме мислења низ ФБ и овде низ пораки.
Квалитет имат само треба да се пронајде и да се уклопит во една целина за да функционират ко шо требит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom