- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 565
- Поени од реакции
- 256
Лион 1&3+ @ 2.05
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто ја играте Шалке 2јка, имаат повредени или онака?
Данска игра со прв тим и Хансен ќе игра од прва минута , како второ ние немаме клупа како нивната па да ги победиме , како трето ќе изгубиме минимум 4 разлика така да подобро 1 хен играј ја отколку вака пари да фрлаш . Со Данска лани добивме шанса да победиме не ја искористивме 2 години со ред не даваат такви шанси на репрезентации како нашава која не покажа ништо на ова светско .Нов сум на форумов и овде ќе го напишам првиот пост зош просто темава ја обожавам
SINGLE :
Denmark - Macedonia - 2 @ 3.20
Анализа : Прво да се разбереме дека типов не е навивачки
Данска се 1ви у група и да тепаат и да изгубат..што значи ова денес им е онака утакмицава..пола па и цел состав може да им биде од втора постава , а првотимците да ги одмара..3та работа..нема врска што се европски шампион коа знаете..кој ја глеал утакмицата на европско против нас знае како не тепаа у последна секунда и нема врска што у дуелов данска е фаворит..сепак не се залетувајте многу..квотата е екстра на солидна уплата можат да се земе убава паричка(покасно и некој тикет ќе пишам
)
е да може и хендикеп..како што кажа и посигурно е..но кој има муда ќе ја игра чиста 2каВо секој случај хендикеп 2(+3.5) е подобра и посигурна варијанта,2.10 е коефициент.И мислам дека секако ќе играат со прв тим Данците.
Polska +23.5 mene mi se cini mnogu izgledna
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 14:27 ---
Polska (+23.5) 25
Unicaja (-74.5) 64
Besiktas (+67.5) 59
Phoenix (-98.5) 94
Каде има 2.1 коеф?Во секој случај хендикеп 2(+3.5) е подобра и посигурна варијанта,2.10 е коефициент.И мислам дека секако ќе играат со прв тим Данците.