Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
За малку :) ..

Ајде бе нека даваат уште 3 гола.

Ги врзав гг1 со реал ама овие еспањол ептен боси биле 3 пати поминаа половина ебате. за 5500 :(
Ако сакаат можат уште 5 да им дадат у второ.

здраво народе, жалам шо каснам, ама морав да уплатам со трк оти станав покасно (пијана работа :D).
за денес
реал м. 1 фудбал
барса 1 кошарка
алба 1 кошарка
коеф е 1,518, а уплатив 1560 ден. добивката е 2368 ден.

пошто барса веќе почна (зато трчав до кладилница), ако некој ме следи можи да ја смени со ливерпул 2 и ќе добие и поголем коефициент.
позз
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 12:16 ---

има некои правила кога се игра овој систем
1.никогаш не се уплаќаат 2 тикета во ист ден, без разлика колку ти се сигурни утакмиците!
2.НЕМОЈ ДА ЛАКОМИШ! и не играј по секоја цена.
3.системот се игра 10 дена и со коеф од 1,44 се стига до околу 33000 денари, а со околу 1,5 е 58000 плус минус. е сега рачунај дека немора да играш секој ден, туку секој 2 или 3 ден, за 1 месец имаш една екстра плата.
4.да ги играв тие од нба ќе паднев ;) зато правило бр.1
позз

и второто ливче влезе. сега имам околу 2370 денари. утре кладилниците не работат, па секако не играм и ќе чекам до вторник, па тогаш ќе изберам две до 1,5 коеф или сингл со 1,4-1,5 коеф.
наредната уплата е многу битна, оти после планирам да си тргнам 1000 денари и да бидам на нула.
ко шо сметав, во неделата има 4 дена одлични за типување (вторник, среда, сабота и недела), а можи и четврток за ракомет и кошарка понекогаш, па то значи дека за 3 недели би имал 12 уплати и можам плус два дена да одмарам ако не ми се допадни понудата за тој ден.
кој сака нека ме следи, се шо ќе уплатам ќе објавам тука, пошто целта ми е сите да заработиме. само немојте да лакомите! големите пари се фаќаат после 4-5 уплата.

Шиииит. Атлетико без Фалкао... Ете зошто 2.20 коеф... А јас па си мислам поклон е :facepalm:

и второто ливче влезе. сега имам околу 2370 денари. утре кладилниците не работат, па секако не играм и ќе чекам до вторник, па тогаш ќе изберам две до 1,5 коеф или сингл со 1,4-1,5 коеф.
наредната уплата е многу битна, оти после планирам да си тргнам 1000 денари и да бидам на нула.
ко шо сметав, во неделата има 4 дена одлични за типување (вторник, среда, сабота и недела), а можи и четврток за ракомет и кошарка понекогаш, па то значи дека за 3 недели би имал 12 уплати и можам плус два дена да одмарам ако не ми се допадни понудата за тој ден.
кој сака нека ме следи, се шо ќе уплатам ќе објавам тука, пошто целта ми е сите да заработиме. само немојте да лакомите! големите пари се фаќаат после 4-5 уплата.

Па и оваа недела ако немаш интересна понуда чекај до наредната,светско во ракомет има така да секој ден имаш утакмици тогаш.Во секој случај со среќа,ме заинтересира со типов на игра.

Па и оваа недела ако немаш интересна понуда чекај до наредната,светско во ракомет има така да секој ден имаш утакмици тогаш.Во секој случај со среќа,ме заинтересира со типов на игра.
Сепак, пак е среќата голем фактор. Да паднеше вчера којзнае дали и денес ќе фрлеше 1000-ка пак. А уште па првите 2 пати ако те падни, толку од системот :P

Јас ќе те следам,ваљда нема да ти бидам малер.

Сепак, пак е среќата голем фактор. Да паднеше вчера којзнае дали и денес ќе фрлеше 1000-ка пак. А уште па првите 2 пати ако те падни, толку од системот :P
а знајш колку време не уплаќав и чекав соодветен момент? и колку време пари собирав?
зато се и правилата за овој тип на кладење. не велам дека бев 100% сигурен дека немаше да паднам на 1 или 2 уплата, ама и да паднев, ќе собирав пари и одново ќе почнев. сега ќе биди најгадно да паднам на 3 уплата. то најмногу боли.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 22:00 ---
Јас ќе те следам,ваљда нема да ти бидам малер.
нема проблем. само да знајш дека можи да поминат 2-3 дена пред наредната уплата.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 22:02 ---
па се е во среќата. ако таа те сака, можи и да погодиш и 1000 коеф, а ако не те сака, да падниш и на 1,05. не велам не, можи ќе паднам сега на 3 уплата, е то е најголем баскуз.

Него, ги гледа некој Атлетико? Напаѓаат? Имаат шанси за гол? Уште нив ги чекам..

Него, ги гледа некој Атлетико? Напаѓаат? Имаат шанси за гол? Уште нив ги чекам..

и јас.... ама гг3+ ги чекам ( кој фелј :tapp: )
тоа е кога испуштеш утакмиците па ти текне у 6 ливче да правеш....

Druze olaf taka se igrae jas veke 2 godini igraam na taj nacin ama onlaj igraam i na pogolemi sumi ...ako igraes pametno i ne lakomes slobodno mozes da bides u plus od 500 evra pa na gore...pozz i i samo sreka i pamet u glava

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom