Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе кикснеше барса денес...
За малку..
Ајде бе нека даваат уште 3 гола.
Ајде бе нека прими барса еден гол
здраво народе, жалам шо каснам, ама морав да уплатам со трк оти станав покасно (пијана работа).
за денес
реал м. 1 фудбал
барса 1 кошарка
алба 1 кошарка
коеф е 1,518, а уплатив 1560 ден. добивката е 2368 ден.
пошто барса веќе почна (зато трчав до кладилница), ако некој ме следи можи да ја смени со ливерпул 2 и ќе добие и поголем коефициент.
позз
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 12:16 ---
има некои правила кога се игра овој систем
1.никогаш не се уплаќаат 2 тикета во ист ден, без разлика колку ти се сигурни утакмиците!
2.НЕМОЈ ДА ЛАКОМИШ! и не играј по секоја цена.
3.системот се игра 10 дена и со коеф од 1,44 се стига до околу 33000 денари, а со околу 1,5 е 58000 плус минус. е сега рачунај дека немора да играш секој ден, туку секој 2 или 3 ден, за 1 месец имаш една екстра плата.
4.да ги играв тие од нба ќе падневзато правило бр.1
позз
и второто ливче влезе. сега имам околу 2370 денари. утре кладилниците не работат, па секако не играм и ќе чекам до вторник, па тогаш ќе изберам две до 1,5 коеф или сингл со 1,4-1,5 коеф.
наредната уплата е многу битна, оти после планирам да си тргнам 1000 денари и да бидам на нула.
ко шо сметав, во неделата има 4 дена одлични за типување (вторник, среда, сабота и недела), а можи и четврток за ракомет и кошарка понекогаш, па то значи дека за 3 недели би имал 12 уплати и можам плус два дена да одмарам ако не ми се допадни понудата за тој ден.
кој сака нека ме следи, се шо ќе уплатам ќе објавам тука, пошто целта ми е сите да заработиме. само немојте да лакомите! големите пари се фаќаат после 4-5 уплата.
Сепак, пак е среќата голем фактор. Да паднеше вчера којзнае дали и денес ќе фрлеше 1000-ка пак. А уште па првите 2 пати ако те падни, толку од системотПа и оваа недела ако немаш интересна понуда чекај до наредната,светско во ракомет има така да секој ден имаш утакмици тогаш.Во секој случај со среќа,ме заинтересира со типов на игра.
Јас ќе те следам,ваљда нема да ти бидам малер.и второто ливче влезе. сега имам околу 2370 денари. утре кладилниците не работат, па секако не играм и ќе чекам до вторник, па тогаш ќе изберам две до 1,5 коеф или сингл со 1,4-1,5 коеф.
наредната уплата е многу битна, оти после планирам да си тргнам 1000 денари и да бидам на нула.
ко шо сметав, во неделата има 4 дена одлични за типување (вторник, среда, сабота и недела), а можи и четврток за ракомет и кошарка понекогаш, па то значи дека за 3 недели би имал 12 уплати и можам плус два дена да одмарам ако не ми се допадни понудата за тој ден.
кој сака нека ме следи, се шо ќе уплатам ќе објавам тука, пошто целта ми е сите да заработиме. само немојте да лакомите! големите пари се фаќаат после 4-5 уплата.
а знајш колку време не уплаќав и чекав соодветен момент? и колку време пари собирав?Сепак, пак е среќата голем фактор. Да паднеше вчера којзнае дали и денес ќе фрлеше 1000-ка пак. А уште па првите 2 пати ако те падни, толку од системот![]()
нема проблем. само да знајш дека можи да поминат 2-3 дена пред наредната уплата.Јас ќе те следам,ваљда нема да ти бидам малер.
па се е во среќата. ако таа те сака, можи и да погодиш и 1000 коеф, а ако не те сака, да падниш и на 1,05. не велам не, можи ќе паднам сега на 3 уплата, е то е најголем баскуз.Сепак, пак е среќата голем фактор. Да паднеше вчера којзнае дали и денес ќе фрлеше 1000-ка пак. А уште па првите 2 пати ако те падни, толку од системот![]()
Него, ги гледа некој Атлетико? Напаѓаат? Имаат шанси за гол? Уште нив ги чекам..