Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
На спортлајф уште не го апдејтирале билтенот...
ај некој нека ми каже колку е коеф. за Бенфика Х2 утре?
на резултати.цом е 6,50, ама искрено не очекувам кај нас дас биди фазла од 4,5

Има билтен бе, клик и одбери си Portugal Cup. 3.10 е за X2 инаку, ама тешко дека ќе биде X2 :)
Nope не можам да се снајдам на ова али фала што ми го кажа коеф. :D
Јас Х2 ќе ја играм утре :)
--- надополнето: 1 јануари 2013 во 19:19 ---
Nope не можам да се снајдам на ова али фала што ми го кажа коеф. :D
Јас Х2 ќе ја играм утре :)
Сега видов во Копачка бил 4,78. Ај да се надеваме нема за утре да го намалат :D

Ахх како ме нервираат овие Арсенал .. на Њукасл му дадоа 7 гола на овие 2 не можат . :facepalm:

Јас ГГ си ги изиграв нив, знаев дека немаат константност , не ќе се тресам :) Енивеј од кладилнициве ви работат Моџарт и БетСити, еве глеам низ прозор луѓе влагаат/излагаат, 6 кладилници имам на 100 квадрата преку улица :pos:

Јас ГГ си ги изиграв нив, знаев дека немаат константност , не ќе се тресам :) Енивеј од кладилнициве ви работат Моџарт и БетСити, еве глеам низ прозор луѓе влагаат/излагаат, 6 кладилници имам на 100 квадрата преку улица :pos:
Блазе тебе јас имам само спортлајф и таја ми е на 10 мин пеш одење .. Ајде бре Арсенал дрва дрвосани дајте уште еден гол .

Ако сакате да започнете со онлине кладење, еве интересен сајт кој ја објаснува целата процедура.Да не мора да чекаме дали ке е отворена некоја кладилница или не :)
http://betmistake.com/

сега доаѓам од бетсити во лептокарија . Во 15 метра квадратни имаше 30 луѓе. Кога се распцуеа против Арсенал , та на Жервињо челото , та мајки, шајки , се у пм однесоа. Едвај се сконцентрирав НБА да најдам некоја утакмица да уплатам.

сега доаѓам од бетсити во лептокарија . Во 15 метра квадратни имаше 30 луѓе. Кога се распцуеа против Арсенал , та на Жервињо челото , та мајки, шајки , се у пм однесоа. Едвај се сконцентрирав НБА да најдам некоја утакмица да уплатам.
Оваа година да го играш Арсенал треба МУДА јас неам таков проблем зато шо ретко ги играм зато шо навивам за нив нејкам да си пцувам тимот

ОН
Hi1GE.png

Како ми помина првиот ден од новата година во однос на кладилницата?

Одам во кладилница, резервиран тикет преку картичка, го имав поставено претходно во темава, со 100ка за 1550. Кога ќе видам, на 15 минути пред почеток на англискиве (15:45), гледам чекаат ред околу 15 души, а само еден шалтер работеше, таа спора што куцаше, ужас еј. Тикетот за сега си помина според очекувањета, само Арсенал ќе ме паднеше.

И покрај 15 души пред мене со по 10 тикети од 20 утакмици, нормално немаше шанси да стигнам да уплатам. Седнав таму, чекав до 30та минута и викам ајде онака ќе пробам на 50че во живо Сити и Јунајтед да тепаат по 2 разлика. 3,25 и 2,00 квота, ги пишав и си зедов 325 денари, многу ги заклав ама то е :D Битно е првото тикетче во годината да помине, а потоа напишав и едно со 3 тениси со 150 за 610.

Ferrer - Brown 18,5+ (5-7 6-3 6-2) ---> 29
Lopez - Kubot 1
Brown/Marray - Lacko/Ramos 1

ЕЕЕЕ еден постар човек шо беше залетан, вика пиши ми ја Арсенал 2&Т22+ за 10 000. Ах, си викам колку попаметно можеше да изиграш денеска со тие пари, ама тоа е.

ON
Челзи утре 1&2+прво@2,65 или 1&4+@2,65

ЕЕЕЕ еден постар човек шо беше залетан, вика пиши ми ја Арсенал 2&Т22+ за 10 000. Ах, си викам колку попаметно можеше да изиграш денеска со тие пари, ама тоа е.

ON
Челзи утре 1&2+прво@2,65 или 1&4+@2,65
Остај тој на таков коеф ја пишал ам еден тиквар ја пушти 3+ за 10000 .. на 1.60 коеф да ставиш 10000 требит будала да си .

Уште ја немаат хајлајтирано во зелена, во Копачка :pos: изгледа вршат некои проверки...

Иначе, прашање до оние што играат системи, имам систем 2/4, и веќе погодив 2 натпревара.
Ако го погодам и третиот, се смета кон првите 2, или ги исплаќаат 2-та највисоки коефициента?

ја исто секогаш играм само 2/4 со 3та имаш доста плус комбинации и најдобар ми е тој систем..денеска со 3 за 10к горе ја имав арсенал т22+ уште ама мртовците си ги потрошија головите со Њукасл и сега нема..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom